Tomáš Hübschman: Nenápadná hvězda

Tomáš Hübschman: Nenápadná hvězda https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479183/bmid_tomas-hubschman-nenapadna-hvezda-8C4-479183.png 5 7 4

Tomáš Hübschman provází čtenáře svým nevšedním životem poutavě a s pokorou vítězů. Knižní rozhovor Romana Smutného s Tomášem Hübschmanem odkrývá tajemství úspěchu známého fotbalisty, který se ze skromných poměrů dokázal probojovat do světa velkého fotbalu. Název Nenápadná hvězda nebyl vybrán náhodou. Vždyť kolik českých hráčů může říct, že patřili k oporám Sparty, v dresu zahraničního velkoklubu zvedli nad hlavu Pohár UEFA a v národním týmu si zahráli na dvou mistrovstvích Evropy?... celý text

Přidat komentář

vlastimil577
07.09.2023

Přečteno, podtrženo. Stále se na pana fotbalistu s údivem koukám. Přeji hlavně zdraví, to je v tomto věku nejdůležitější.

MildeZ
18.10.2022 4 z 5

Sympatické, stejně jako hráč samotný - opravdu skromná hvězda, která toho ve svém fotbalovém životě zažila toliko, že bylo co vyprávět ;-)


Hathor89
16.02.2022 5 z 5

Nenápadná hvězda … název naprosto vystihuje to, co je v knize popsáno. Otevřený rozhovor Tomáše Hübschmana o fotbale, rodině, životě. Nejvíc mě zaujalo, jak s respektem hodnotí své spoluhráče a trenéry, jak otevřeně popisuje finance ve fotbalu. Na každém a na všem vidí něco pozitivního. I s rivalem na stejný post ho pojí přátelství. Jen škoda těch překlepů, které se v knize objevovaly (na můj vkus je jich v nových knihách mnoho), ale to nesnižuje výpovědní hodnotu knihy.

n.ezn.amy
17.12.2021 5 z 5

Rozhovor Romana Smutného s Tomášem Hübschmanem o jeho začátcích, kdy v pěti letech začínal na Spartě, přes jeho kariéru v prvním mužstvu Sparty, reprezentace, úspěšné roky v Šachtaru Doněck až po návrat zpět do Česka do Jablonce. Tomáš nebyl nikdy prototop mediální hvězdy, vždy byl bez nějakých skandálů. Na mě jako člověk působí přesně podle názvu knihy.

Štítky knihy

fotbalisté

Autoři knihy

Roman Smutný
česká, 1987
Tomáš Hübschman
česká, 1981

Kniha Tomáš Hübschman: Nenápadná hvězda je v

Právě čtených1x
Přečtených9x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x
Chystám se číst1x
dalších seznamech1x