Tobě aneb pomoc stále při ruce

Tobě aneb pomoc stále při ruce https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/18551/bmid_tobe-aneb-pomoc-stale-pri-ruce-vu2-18551.jpg 3 3 3

Tobě, neboť opravdu hledáš a k obrození sama sebe se obracíš. Tobě, protože o pomoc vzhůru nejen úpřimně voláš, ale také za ni Bohu děkuješ. Tobě, abys objevil poznání v tiché hlubině duše a lásku ve svém srdci.

Přidat komentář

molybdenit
09.12.2020 5 z 5

Kniha je to skvělá, ovšem jen pro člověka, který se alespoň snaží pochopit důvod své existence. Kdo si myslí, že může ovlivnit vše co se mu umane, bude dřív nebo později nevyhnutelně sražen na kolena... pak mu možná dojde, že je zde jistá síla, kterou se zdráháme nazvat Bůh. Lidé neduchovně založení by neměli hodnotit duchovní literaturu. Osobně si myslím, že autor pan Hrabica, je v České Republice v této oblasti jeden z nejpovolanějších.

vlkodlaq
28.06.2018 odpad!

Odpad nejhrubšího zrna. Ke knihám mám povětšinou úctu a knihy, které jsem dostal jako kluk třeba před pětadvaceti lety jsou pořád jako nové, i když vícekrát čtené, ale tohle? Nechtělo to ani hořet. Škoda toho papíru, který byl k tisku použit. Autor by se měl vzpamatovat a přestat kázat o bohu a podobných středověkých přežitcích.