Thovt - Křišťálová čakra

Thovt - Křišťálová čakra https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/323766/mid_thovt-kristalova-cakra-I05-323766.jpg 5 6 2

Thovt, učenec mezi egyptskými bohy, inkarnovaný rovněž do postavy Herma Trismegista, byl otcem tajné moudrosti a astrologie i objevitelem alchymie. Jeho další kniha představuje nové energetické centrum člověka – čakru jednoty. Ta vychází z již existujícího čakrového systému a v současné době se v nás rozvíjí. Zvyšuje naše vibrace a urychluje energetickou proměnu. Všechny tyto procesy směrují ke zdokonalení struktury DNA a stabilizaci merkaby, našeho osobního světelného těla. Díky tomu můžeme dosáhnout souladu s frekvencemi nadcházející éry lidstva.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Anch-books
Originální název:

Thoth - Das Kristall-Chakra , 2013


více info...

Přidat komentář

ditul
10.09.2021 5 z 5

Kniha plná krásných myšlenek pro ty, kteří se vydali cestou rozvoje své duše.
*Jazykem nové éry lidstva bude čistá energie srdce; a bude mu předcházet dokonalé a naprosté zvládnutí situací prožívaných v materiálním světě. Škola hlubokého a realizovaného poznání představuje první klíč, který ve vás odhalí energetickou pečeť k oné úžasné a jedinečné bráně. Všechny tyto kroky vedou k dosažení určitého stupně vědomí a jsou bezpodmínečné.
*Pouze málo z vás je schopno vědomě pociťovat vděčnost, jež rodí opravdové bohatství a dovede udržovat jeho proud. Je to neustálá souhra vesmírných principů a vděčnost je klíčem, jenž vám otevře brány ke všem uzdravujícím úrovním. Přijměte toto důležité poselství do svého vědomí.
Vědomě a zhluboka do vašeho srdečního centra nadechněte frekvence vděčnosti a vnímejte, jak se toto vibrační pole doširoka rozpíná. Upevněte v sobě s tím spojené emoce a udržte si je!
*Vy sami jste klíčem ke svému štěstí! Jste tvůrci hmotného bytí, jež se vám zrcadlí ve vaší realitě. Žádná bytost z vnějšího světa není "vinna" za vaše nízké ani pozitivní odrazy. Vy, milované bytosti, jste skutečně jejich jedinými tvůrci. Všechny vaše zkoušky ve vnějším světě, které souvisejí s jinými lidmi, si tvoříte sami a energeticky je přivoláváte. Proto je nutné již na začátku každého dne pozitivně aktivovat svoji tělesnou schránku a odpovídající vibrační frekvenci.

knihyKeMne
13.11.2019 4 z 5

Knihy tohoto typu se těžko hodnotí... A zvlášť tato. Ač vznikla za účelem nasměrovat hledající, přirovnala bych ji spíše k "vysoké škole", zatímco většina z nás hledajících je v tuto chvíli ještě na základce.
Nicméně i tak čtu Thovta ráda, těch cca deset procent, která jsou pro mě srozumitelná, je i tak velice přínosných a doufám, že spolu s vnitřním růstem budu chápat stále víc, takže je to vlastně kniha na celý život.


Autorovy další knížky

Kerstin Simoné
německá, 1963
2013  79%Thovt - projekt lidstvo
2014  87%Thovt - Brány Atlantidy
2015  84%Thovt na každý den
2015  69%Thovt - Chrám moudrosti
2016  90%Thovt - Křišťálová čakra

Kniha Thovt - Křišťálová čakra je v

Přečtených10x
Doporučených1x
Knihotéce6x
Chystám se číst7x
Chci si koupit5x