Navždy tvůj hrabě

Navždy tvůj hrabě https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476861/bmid_navzdy-tvuj-hrabe-088-476861.png 4 30 7

Dynamický, apartní a svižný příběh anglického hraběte a obdivované i provokativní novinářky milující skandály situovaný do Londýna na začátku 19. století. Pro Eleanor Hawkeovou je pořádný skandál opravdový poklad a čtenáře její úspěšné společenské rubriky ze všeho nejvíc zajímají husarské kousky Eleanořina oblíbeného subjektu – Daniela Balfoura, nechvalně známého hraběte z Ashfordu. Je jasné, že když hrabě vtrhne do její kanceláře a vyzve ji, aby na vlastní oči poznala pokoutní záliby, jimž se věnuje, Eleanor jeho nabídka ohromí. Hráčská doupata, závody faetonů, maškarní bály... Co víc si může autorka pikantních historek přát, než potají nahlédnout do života tohoto proklatě hezkého zhýralce? Daniel má svá tajemství, a jestli se jim Ostříží oko dostane na stopu, může to ohrozit život člověka. Usoudí, že nejlepším způsobem, jak zaměřit Eleanořinu pozornost jinam, je předhodit jí skandál, po němž tak zoufale touží. Neočekával ovšem, že krásná autorka bude tak bystrá a duchaplná, a tak se stane, že touha jednoho po druhém ohrozí i ty nejpromyšlenější plány. Jakmile však Eleanor odhalí jeho klam, Daniel udělá vše, aby milostný románek mezi neurozenou ženou a hrabětem trval navždy.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Forever Your Earl , 2015


více info...

Přidat komentář

Madelisi
10.10.2022 2 z 5

Nevyvážené. Moc okecávání a krátké pasáže děje. První čtvrtinu jsem přemýšlela, proč se Ashford rozhodl nechat psát o sobě a jak mu to může pomoci v pátrání. Když už se nastíní vážnější témata, tak bych očekávala jejich větší zařazení do děje. Případně, že Eleanor změní po svém povýšení žánr novin.
Plusové body musím dát za představení novinářského řemesla a relativního sympaťáka Ashforda.
Bohužel jsem se většinu času nudila.

Červená33
08.06.2022 4 z 5

Je jiná. Tak bych asi nejlíp knihu v rámci žánru popsala. Konec je jasný dopředu, v tom jiná být nemůže, ale hlavně je zvláštní styl psaní (měla jsem v některých pasáží pocit, že postavy sleduji z výšky), dospělí hrdinové s vlastními životy, výjimečné vzájemné hovory a erotika v rozumné míře.

Překvapilo mne, že je to teprve první kniha této autorky vydaná česky. Na druhou stranu - podívejte se na Amazon do romantiky, co těch autorů je a třeba jsou tam ještě lepší.


miruska1
11.04.2022 3 z 5

Zajímavý nápad na příběh. Hlavní hrdinové super. Ale... Bylo to jako na houpačce, chvíli se to četlo samo, pak jsem se musela doslova překousat textem a některé části jsem přeskakovala. Celkově jsem měla problém jse plně začist. Za mně slabší průměr.

rampapa
22.10.2021 5 z 5

Tak tohle bylo krásné. Eleanor a Daniela jsem si hnedka zamilovala a doufám a budu se modlit aby byl další díl. Prosím... Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a trochu vášně.

LilianaFalcon
13.09.2021 5 z 5

Paráda! Chvilku jsem si musela zvykat na neobvyklý druh vyprávění, ale jen chvilku.
Mezi hlavními hrdiny to skvěle fungovalo. Bylo to romantické i dojemné. Prostě skvělé.

Vážně doufám, že je to první díl série... Už teď bych brala minimálně další dva díly :D No, vlastně spíš 3 :D

biki
01.09.2021 4 z 5

Příjemné překvapení v osobě nové autorky žánru historické romance na naší knižní scéně. Hlavní hrdinka má na svou dobu opravdu velmi neobvyklé povolání. Nejsem si ale jistá, zda by to v době, v níž se příběh odehrává, mohlo takto fungovat (pravda, informace o možnostech a právech žen té doby čerpám výhradně z knih podobného druhu). Zato hlavní hrdina již zcela odpovídá obvyklým požadavkům žánru. Zápletka knihy je zajímavá, zdá se mi dost originální, objevuje se i několik vtipných momentů a také situačních zvratů. Hvězdičku ale musím strhnout za jistý nešvar, který v poslední době u nových autorek pozoruji - děj je často zbytečně rozvleklý a ztrácí spád. Třeba to příště bude lepší.

Jaruš71
13.08.2021 5 z 5

Moc pěkný historický román, romantický a lehce se četl. Určitě by to mohl být první díl úspěšné série.

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Eva Leigh
americká
2021  71%Navždy tvůj hrabě
2022  76%Skandál na divadle
2023  89%Pokušení krásné neznámé

Kniha Navždy tvůj hrabě je v

Přečtených40x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce75x
Chystám se číst31x
Chci si koupit7x
dalších seznamech1x