Terapie tmou

Andrew Alois Urbiš

Obálka knihy Terapie tmou

Zhoršené životní prostředí, narůst agresivity, špatné mezilidské vztahy, to všechno negativně ovlivňuje naše zdraví. Terapie tmou se jeví jako účinná metoda vedoucí k nápravě. Vychází z původní tradice yangtik v Tibetu. Ukonejší mysl, přispěje k řešení osobních problémů, působí proti Alzheimerově a Parkinsonově chorobě, zpomalí stárnutí, zlepší imunitu i fyzickou kondici.... celý text

Komentáře knihy Terapie tmou

Meg1
24.10.2022

Kniha vám dá mnoho odpovědí na otázky k terapii tmou. Dozvíte se jak to funguje před, při i po terapii. Pro mě byly velmi zajímavé zápisky účastníků terapie. A myslím, že funguje už když o ní jen čtete :-) Představa pobytu ve tmě s dostatkem spánku a lenošením s hrnečkem horkého čaje je v podzimních dnech úplný balzám:-) Tak jednoduché to samozřejmě není, nicméně už jen čtení výpovědí absolventů a pana doktora Urbiše vedou k hlubokému zamyšlení nad naším životem.

Márinka
15.05.2022

Velmi inspirující.

AmandaVin
16.09.2014

člověk až žasne, jak může taková samozřejmost jako je tma, v dnešním životě chybět. je mi z toho docela zvláštně. ovšem zážitky z terapie a samotný obsah knihy, je opravdu k zamyšlení.

kelly9788
27.08.2014

Oproti knize Dunkelterapie se zabývá spíše vlivem tmy na tělo člověka. Knížka byla zajímavá, doplněna zajímavými kresbami autora, jen kapitola s příběhy "pacientů" se mi zdála oproti zbytku knihy příliš převažující.

Kessetra
22.01.2014

Je to skvělé zprostředkování zážitků z terapie tmou, kde se dozvíte, co všechno vás během pobytu ve tmě může potkat. Je to hodně zajímavé čtení.

LBZ
07.01.2014

Kniha obsahuje několik osobních zážitků z Terapie tmou. Pro mě, jako absolventa terapie, bylo zajímavé vidět, jak je zážitek ve tmě velmi individuální - člověk tam může zažít cokoliv. :-)

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy: