Téměř dokonalá vražda

Téměř dokonalá vražda https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76910/bmid_temer-dokonala-vrazda-XA1-76910.jpg 4 17 5

Slavné kriminální případy jsou průřezem pátrání po pachatelích skutečných vražd, loupeží a trestných činů za posledních 50 let na celém světě.

Přidat komentář

vvikingg
30.07.2023 3 z 5

Borovička zabrousil do světa zločinu , 22 kriminálních případu většinou z USA, průměrné čtení , některé kriminální příběhy zbytečně zdlouhavé, autor napsal lepší knihy, třeba Atentáty, které mělly změnit svět.

TerezaMondeková
11.01.2022 3 z 5

Jednu knihu jsem už od stejného autora četla a jeho styl se mi celkem líbil, takže jsem se ráda pustila do další jeho knihy. Nebyla špatná. Myslím, že první povídku vybral skvěle. Hned jsem se začetla. Ale pak už to bylo trošku horší. Některé povídky mi nepřišly tolik zajímavé, někdy jsem se i nudila. Myslím, že autor občas něco popisuje moc zdlouhavě, něco bylo úplně zbytečné. Některé povídky mi přišly i takové... useknuté, nedokončené. Ráda bych se o nich dozvěděla víc, jak všechno dopadlo. Některé případy mi přišly i dost nechutné, opravdu musí mít člověk silný žaludek.


smardice
10.06.2019 3 z 5

Kriminální povídky - něketré mě bavily, jiné byly zdlouhavé a tudíž mě moc neoslovily

DabelSejk
17.01.2019 3 z 5

Autor nezklamal, jeho rozhled v oboru je jasný. Napsáno skvěle a čtivě. Člověk vždy ví, do čeho jde :).

Finskej
22.05.2015 3 z 5

Čtivé. A kdyby nešlo o zločiny v některých případech i dosti nechutné, tak by jeden řekl i: „A zábavné a oddychové čtení.“ Jenže ono jde. Z hlediska řemeslného spisovatelského umu napsáno s lehkostí a obsažností/stručností „právě tak akorát“, nad některými kapitolami se čtenář i zasměje, ale na některé si musí pořídit silný žaludek. Inu, co čekat, když předmětem faktu je tentokrát zločinné chování nás samých vůči nám samým...