Těhotenství bez strašáků

Těhotenství bez strašáků https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457256/bmid_tehotenstvi-bez-strasaku-DI8-457256.jpg 4 21 6

Revoluční průvodce těhotenstvím, který předkládá nastávajícím maminkám fakta a ponechává rozhodnutí na nich. S oporou ve skutečných statistických datech si tak nyní nastávající maminky mohou užít třeba své občasné skleničky vína a lépe i celého radostného očekávání.

Přidat komentář

eleazia
01.08.2022 5 z 5

Knihu už jsem vlastně četla podruhé. A opět jsem ráda, že jsem to udělala. Informace jsou věcné a dávají vám prostor si vybrat jakou cestou chcete jít. Autorka nikomu své názory nenutí a nepodává je jako dogma, pouze poukazuje na mnohdy milné informace, které jsou těhotným ženám předkládány a vyvrací je na základě vědeckých výzkumů, které prostudovala.

Menší nevýhodou knihy je to, že je psána Američankou. Ne všechny informace v knize jsou pro naši republiku relevantní a některé postupy probíhají jinak. Ale takových informací v knize není mnoho a zkušená žena si jich hned všimne.

V každém případě bych knihu těhotným ženám doporučila.

maygirl
12.05.2022 5 z 5

Skvělá knížka, kterou jsem si pořídila na doporučení. Přehledná, srozumitelná, evidence based. Představuje fakta a nechává na čtenářce, jak se na základě nich rozhodne.


veronika9761
02.01.2021 4 z 5

Tak trochu jiná knížka o těhotenství, žádné tehulkovani a mimiskove, ale ozdrojovana tvrzení se spoustou původních studií. Názor si stejně musí udělat každý sám, ale tahle knížka moc pomůže udělat si ten správný.

utopia
21.11.2019 1 z 5

Knihu jsem musela odložit. Autorčina posedlost čísly, grafy, tabulkami a důkazy mě odradila. Líbilo se mi, že se kniha zakládá na objektivních datech, ale neustále číst obhajobu jejího přístupu k věci mě postupně otrávilo. Měla jsem pocit, že místo informací a krátkého vysvětlení jsem pořád dokola četla o tom, proč je tento přístup potřeba a o tom, že se k nám dostávají zkreslené informace. Myslím, že to stačilo říct jednou na začátku a nezahlcovat balastem celou knihu, ve které se skrývá určitě mraky užitečných informací, ale vážně nemám chuť se tím prokousávat.

Maketi
14.02.2018

Skvělá pro nastavající maminky i tatínky.

Marunator
24.08.2017 5 z 5

Skvělá knížka, která uklidní v době těhotenství :-) Psáno čtivě, obsahuje množství užitečných postřehů. Založeno na srovnávání výzkumů.

Štítky knihy

těhotenství porod

Autorovy knížky

Emily Oster
americká, 1980
2016  73%Těhotenství bez strašáků

Kniha Těhotenství bez strašáků je v

Přečtených26x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce6x
Chystám se číst6x
Chci si koupit3x