Tao zdravého stravování - Dietní moudrost podle tradiční čínské medicíny
Bob Flaws

Autor revolučním způsobem popisuje všechny běžné vitamíny, minerály a aminokyseliny tak, jako kdyby to byly tradiční čínské léky. Následuje popis přibližně 200 obvyklých západních potravin z pohledu čínské medicíny. Ke každé potravině vysvětluje její povahu, chuť funkci a indikace z hlediska čínské medicíny. Čtenář vyzbrojený touto informací může zjistit, zda jsou určité potraviny pro něho vhodné či nikoli. Kniha je vhodná pro laiky s malou nebo žádnou předchozí znalostí čínské medicíny. Součástí knihy jsou recepty čínské kuchyně. ... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2011 , AnahitaOriginální název:
Tao of healthy eating, 1998
více info...
Přidat komentář
Autorovy další knížky
2011 | ![]() |
2012 | ![]() |
2011 | ![]() |
2016 | ![]() |
Knížka útlá, leč informacemi nabitá :) Nepřestává mě fascinovat, jak se dá různými metodami/názory/přístupem dobrat stejného výsledku... Vřele doporučuji všem, kteří se sebou chtějí něco udělat. Hlavně všechno s rozumem, zlatá střední cesta bývá tou nejlepší.