Tajemné absolutno

Tajemné absolutno https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/32919/tajemne-absolutno-32919.jpg 5 12 2

Patnáct transcendentálních vstupů do tajuplného hájemství absolutna, patnáct unikátních záznamů hlubokých mysterií, jež tyto vstupy provázela, patnáct působivých odhalení ryzího srdce mystikova - činí z této útlé knížky duchovní dílo mimořádné hodnoty.

Přidat komentář

ditul
13.11.2023 5 z 5

Knížečka plná hlubokých myšlenek a pocitů Eduarda Tomáše. *Vždyť co jsem já? Když nejsem svým vlastním obalem, co pak ještě zbývá?
Pouze tahle neznámá jemná síla, která se nehýbe a jen pozoruje. Zdá se být bez vlastností a rozhodně je výš než předmětné vědomí. Oživuje všechno - zřejmě ezoterním světlem.

Skala317
02.08.2021 5 z 5

Zápisky a skúsenosti počas meditácií Eduarda Tomáša. Kniha je to veľmi osobná až intímna. No nie "osobná" do tej miery, že by sa Majster Tomáš zhodoval so svojou "osobou", no osobná čo sa týka hlbokých vnútorných zážitkov, ktoré počas meditácií mal.

Vstupy do Absolutna boli v jeho prípade určite Nirvikalpa Samádhí.

Všetky knihy Eduarda Tomáša, /ktorý mi úplne zmenil život/ by sa dali nazvať- Milosťou Božou. Tajemné Absolutno máte prečítané asi za pol hodinku, no aká hĺbka sa tam skrýva... Eduard si dôsledne zaznamenával mnoho svojich poznatkov, pocitov a myšlienok a aj preto mohli vzniknúť okrem tejto knihy aj jeho mnohé ďalšie. Ako poznám jeho skromnosť, určite by povedal- " Ale Petře, vždyť víš, že to nejsou mé knihy... Vše je Jedním"

A má pravdu. Teraz je Pravdou samotnou. Hlboko Vám ĎAKUJEM Majster Tomáš.