Tahle holka by nejraději...

Tahle holka by nejraději... https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41413/tahle-divka-by-nejradsi-41413.jpg 4 25 4

Kat Cavanaughová se po dvaceti letech vrací do rodného městečka. Vůbec si nepřipouští, že jí tam přivádí hlavně touha ukázat rodákům, jak úspěšnou ženou se stala. Je plná hořkých vzpomínek na to, jak byla kdysi zavržena milým i rodinou, jak musela v šestnácti letech těhotná vyrazit do neznáma vstříc světu dospělých. Největší dojem touží udělat právě na otce svého syna, jedinou opravdovou lásku svého života... Riley Bohland pracuje jako lékař na místní klinice. Teprve před rokem se dozvěděl, že milovaná dívka, kterou před lety zapudil, byla těhotná, a od té doby usilovně pátrá po ní i jejich dítěti. Když se náhle Kat objeví doma, nepochybuje, že se vrátila jediná žena, kterou kdy miloval... Dvacet let odloučení však dalo křivdám a nedorozuměním punc nevratnosti. Musí to tak zůstat navždy?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

The Girl Most Likely To... , 2008


více info...

Přidat komentář

havrmoni
11.02.2018 4 z 5

Mě se to líbilo,po přečtení komentů jsem se bála těch nedořešených a nedotažených věcí a ono nic. Vše bylo srozumitelné. Jen to vysvětlení a rozuzlení bylo na konci snad až příliš sladké. Takové to, všichno dobré a všichni zlý jsou zase hodní.

Poutnice
16.02.2016 3 z 5

pribeh se mi moc libil, kniha ne :-( autorka se najednou asi rozhodla, ze tam da absolutne vsechno a nic nedotahla. Spousta veci je nedomyslena, nedokoncena, nakousla a nechana jen tak. A k prekladu mam taky vytku: neuveritelne hodne preklepu, chybejici slova nebo pismena...no jen dalsi rusivy elementy!


Karolína18
30.08.2015 3 z 5

Kniha se mi ze začátku šíleně líbila, bylo tam napětí, drama a taky trochu těch sladkých slovíček. Ovšem s přibývajícími stránkami jsem se čím dál víc nudila. Příběh na mě zapůsobil, ale přemíra pohledů, zde byla na překážku. Co se týče obálky, tak zde se autor opravdu netrefil.

Lenka 13
18.06.2012 4 z 5

Kniha se mi líbila,čtivá,místy jsem se i zasmála,
velmi příjemná oddechovka

Autorovy knížky

Susan Donovan
americká
2010  74%Tahle holka by nejraději...

Kniha Tahle holka by nejraději... je v

Přečtených39x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce54x
Chystám se číst9x
Chci si koupit4x