Vílí tanec 1

Vílí tanec 1 https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/523238/bmid_vili-tanec-1-6511611a54862.jpg 5 11 2

Sword Art Online série

< 3. díl

Kirito úspěšně unikl ze smrtícího Sword Art Online a hned po probuzení vyráží za dívkou, po jejímž boku ve hře bojoval a která je zároveň jeho životní láskou. Dozvídá se ovšem, že Asuna Júki se z té noční můry pořád neprobrala, a propadá beznaději. Jeho jediným vodítkem je fotka, na které dívka vypadá jako víla zavřená v záhadné kleci. Stopa ho zavede k nadupanému MMORPGčku Alfheim Online, ve kterém je Asuna nejspíš uvězněná. Aby ji Kirito zachránil, nezbývá mu nic jiného než se po hlavě vrhnout do světa létajících víl. Vílí tanec právě začíná!... celý text

Přidat komentář

Áňa 998
03.12.2023 4 z 5

Druhý díl ze světa SAO byl takový... Doplňkový. Sama za sebe musím takhle zpětně, i po dočtení třetího dílu říct, že jsem z něj pěkně zklamaná. Je to taková vycpávka, doplnění k prvnímu, dále se moc v ději neposouváme.
.
Oproti tomu třetí díl se podívá dál. Pokud Vás zajímalo, jak to, že se ze spánku probral pouze hlavní hrdina Kirito a Asuna pořád spí.. Tady se to dozvíte!
.
Tvůrce hry SAO vypustil do světa novou hru, která se jmenuje Alfheim Online. Je podobná SAO, až s tím rozdílem, že žádný hráč tu není uvězněný. Až na jediného, na Asunu.
.
Kirito jako správný hrdina ji chce zachránit a tak se vrhá do nového světa, kde potká hráčku, která mu je o dost bližší, než by sám tušil.
.
Alfheim Online je plný víl, magie a létání. Pro Kirita trochu šok, ale nic a čím by se nepopral. Zaujalo mě i drobné odkazy na Shakespeara.
.
Kniha je psaná jako román, takže žádný komiks, občas si ale můžete prohlédnout celostránkové kresby.
.
Za mě byl třetí díl fajn návratem do akce a tempa, které trochu shodil předchozí díl. Rozhodně nad příběhem ještě nelámu hůl, anime jsem zatím taky ještě neviděla... Tak uvidíme, čeho se dočkáme dál!

Kroana3
25.10.2023 5 z 5

Tahle část je rozhodně zajímavější v knížce, než byla v anime...


Autorovy další knížky

Reki Kawahara
japonská, 1974
2022  84%Aincrad 1
2022  92%Aincrad 2
2023  93%Vílí tanec 1

Kniha Vílí tanec 1 je v

Právě čtených1x
Přečtených13x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce12x
Chystám se číst5x
Chci si koupit6x
dalších seznamech2x