Světelná poselství z Plejád. 2, Znovunapojení na původní kosmickou sílu

Světelná poselství z Plejád. 2, Znovunapojení na původní kosmickou sílu https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445413/mid_svetelna-poselstvi-z-plejad-2-Npx-445413.jpg 4 168 36

Nová poselství s novými informacemi a léčebnými technikami. Obsahuje opět velké množství cvičení, symboly a číselné kódy, vědění o nových kosmických dětech, energetických implantátech, světelných ochranách, aktivaci krystalů a léčení. Každá kapitola je nabita pozitivní energií, která je naladěna na energetickou frekvenci čtenáře. Hlavní téma knihy je aktivace DNA na našich původních dvanáct řetězců a vstup do kosmické energie. "Zůstaňte ve své lásce a dávejte vaši lásku dál." - Plejáďané... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Alman (Jiří Alman)
Originální název:

Lichtbotschaften von den Plejaden. 2, Wiederanbindung an die kosmische Urkraft , 2016


více info...

Přidat komentář

Ophelie
10.07.2023 5 z 5

Kniha, která mě zaujala svou obálkou i názvem a která je pro mě plná nejen pozitivních frekvencí (doslova čtenáře "nabíjí" pozitivní energií, zvedá náladu a víru v lepší zítřky), ale je plná i užitečných cvičení a velmi zajímavých informací (mnohé přečtené stále ještě "vstřebávám"). Každopádně knihu doporučuji všem "probouzejícím se" (i probuzeným) lidičkám.
@Lady Greystoke - předchozí komentáře mylně patří ke knize "Zmrzačená" od autorky Khady Sylla - jejíž chybné spoluautorství u této knihy od Pavlíny Klemm bylo administrátorem po nahlášení již vymazáno, ale ty komentáře už asi vymazat nejdou. Kdo tuto knihu četl, pozná, který komentář k ní patří a který je tu omylem a patří ke knize Zmrzačená.

Lady Greystoke
18.04.2023 5 z 5

Nádherná kniha plná světla, lásky a užitečných cvičení.
Nechápu naprosto vůbec komentáře níže. Knihu jsem přečetla a nic takového v ní není. Nechápu ani spoluautorství další osoby zde uvedené. V knize se její jméno ani nic, co by s ním byť jen zdánlivě souviselo, nevyskytuje.
Dodatek: Je zvláštní, že kniha vyšla v roce 2019, ale nejstarší komentáře jsou z roku 2011. vysvětlí mi to někdo?


Nofar197
05.12.2022

"Jsou i dobré tradice, ale tahle je strašlivá. " Výstižnější vyjádření aby pohledal.

lalela
09.11.2022 4 z 5

Opět jedna z knih, ve které nahlédneme do jiné kultury, jiných zvyků, jiného života. I když je to kniha hodně smutná, je krásně čtivě napsaná. Sledujeme osudy malé Khady, která nás přivádí do vesnice, ve které se narodila a žila do doby, než ji provdali. Přiblížuje nám, jak vypadá sňatek, v kolika letech se dívky v Senegalu vdávají, jak to chodí v tradičních senegalských rodinách. Hlavní slovo má muž, žena není vůbec nic, jak to ostatně bývá v muslimském náboženství. Žena musí poslouchat muže, ale Khady se vzepře, i když ji to stálo mnoho a mnoho úsilí. Smutná knížka, asi by nikdo z nás neměnil.

stastnyctenar
18.10.2021 5 z 5

Opět super kniha. Děkuji, že se mi potvrzují dříve získané informace. Doporučuji.

Aaloha
24.08.2021 4 z 5

Neskutečný, že se něco takového děje stále i v dnešní době. Náboženství a muži ovládají životy žen, jako kdyby to byly jen věci a ne živé bytosti. Kniha se mi četla dobře.

lenka6751
05.01.2021 5 z 5

Smutná kniha, ale čtivá a pravdivá. Je třeba znát i jiné kultury.

vemrazik
14.12.2020 5 z 5

Kniha na mé oblíbené téma - jak žijí lidé v jiných kulturách a pohnuté osudy žen. Moc dobře se mi četla, ale je pravda, že je to čtení dost smutné, obzvlášť s přihlédnutím k tomu, že jde o skutečný příběh.

Monuli36
21.11.2020 5 z 5

Smutný příběh.Kniha mě moc bavila

petulik330
29.05.2020

při čtení této knihy mi běhal mráz po zádech. Nedokážu pochopit to, jak může někdo dobrovolně dovolit člověku aby tak ublížil a zmrzačil jejich dítě. I z pohledu náboženství.
Kniha byla poučná ale bylo mi s ní někdy blbě.

Josh
11.05.2020 3 z 5

Tradice, náboženství nebo manipulace a moc mužů? Téma této knihy není omezeno „jen“ na obřízku žen, resp. už děvčat nebo dokonce dětí, ale autorka si klade otázky postavení žen komplexně, stejně jako žije svůj život v prostředí nejprve ve svém rodném Senegalu a poté ve Francii.

Vlastní styl je čtivý, i když se někdy řada věcí a myšlenek opakuje. Není to úplně na škodu, jde o zdůraznění chování účastníků a hloubku osobního prožitku.

V závěru knihy je příběh autorky uveden do kontextu s progresem mezinárodního postoje k postavení žen a co se za desítky let změnilo a co ne. Jde o velmi osobní knihu a velmi silnou ženu, takže kniha stojí za přečtení. Není jen pro ženy, spíše by ji měli číst muži a třeba se zamyslí nad rozdílem mezi feminismem a rovnoprávným životem.

Radka1911
03.04.2020 4 z 5

Opravdu silný příběh dle skutečných událostí, knížka je čtivá, surová, po přečtení podobných knih si vždycky říkám - Proč?

janina pako
02.02.2020 5 z 5

Kniha se mi moc libila, je to pribeh podle skutecne udalosti, občas jsem u toho i brecela.

misa7369
19.06.2019 5 z 5

Tuhle jsem četla dvakrát a vždy jsem brečela, hodně silný příběh. Hlavně podle skutečné události

Mikako
20.10.2018 5 z 5

Kniha, která ve mě vyvolala hodně emocí. Tím spíš, že se nejedná o smyšlený příběh, ale biografii.

Mufa
21.03.2018 5 z 5

Na podobné téma mám přečteno spoustu knih, tahle je jedna z těch povedenějších.
Překvapuje mě, že mě to pořád ještě vytáčí, když čtu, co se ve světě ženám děje. A fandím každé, která se pokusí vzepřít, musí v sobě najít velkou odvahu. Vymývají všem děvčatům mozek odmalinka.

Jája92
27.01.2018 4 z 5

Naprosto úžasná kniha, která mě pohltila od začátku do konce. Je naprosto nepředstavitelné, co se může v odlišném "světě" dít tak nevinným a bezbranným holčičkám.

tezzpoletsar
29.12.2017 5 z 5

díky Bohu za civilizovanou zemi bez těchto drastických zásahů/zvyků/náboženství... obdivuju Khady, že se nedala a celou dobu se rozvíjela a rostla.. i přes nepřízeň osudu, podmínek a všeho. Velký obdiv za to, co zvládla a že bojuje za ostatní dál!

Elis1528
06.08.2017 3 z 5

Khady je pro mě statečná žena, která podstoupila obřízku v tak mladém věku. Popisování jak vše začala a probíhalo, mi vyrazilo dech. Bohužel taková tradice se tam drží až dodnes..
Nedokáží si představit, jaká bolest a utrpení to musí pro pro mladé, malé dívky být. Celou situaci, jak vše probíhalo, si ponesou až do konce svého života.

JIVaJaH
20.04.2017 5 z 5

Khady byla velkou bojovnicí za svou svobodu. Úžasná energie! Měla také velkou výhodu oproti některým dalším africkým ženám...podporu svých rodičů, prarodičů a sourozenců.
Přestože byla obřízka právně zakázána, někteří lidé za toto mrzačení odsouzeni, bohužel je jistě na světě dost fanatiků, kteří ji provádějí dál!
Pro osvětu doporučuji číst ve všech koutech....