Susan Boyle - Když se plní sny...

Susan Boyle - Když se plní sny... https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47093/susan-boyle-47093.jpg 5 3 1

Když se plní sny... Když 11. dubna 2009 vstoupila čtyřicetiosmiletá Susan Magdalena Boyelová na jeviště soutěže Britain's Got Talent, čekaly na ní jen úšklebky a pobavené pohledy. Bylo to její první vystoupení před porotou, která se ani nesnažila skrývat své pobavení. O dvě minuty později, když Susan dozpívala svou verzi písně Dreams can come true, vystřídal pobavení nepokrytý úžas. A nejen u poroty, ale i u celého hlediště, které vzápětí propuklo v bouřlivé ovace. Byl to absolutní šok. Její andělský hlas uhranul posluchače a nejen na samotné soutěži, ale kdekoliv ve světě, kam ho Susanin věhlas záhy zanesl. Její úžasný příběh je moderní pohádkou o tom, že sny se stanou skutečností. Kniha vypráví Susanin příběh od skromného života ve West Lothian, který se náhle, po ohromujícím úspěchu v soutěži, změnil v život mezinárodní hvězdy, která láme rekordy v prodejnosti alb a která drží rekord v nejrychleji prodaném debutovém albu. Je to kniha o tom, že když se nevzdáváte, mohou se vám splnit i ty nejtajnější sny. Obsahuje barevné fotogradie jak z archivu samotné Susan Boylové, tak z archivu televizních společností. ... celý text

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , IFP Publishing
Originální název:

Susan Boyle: Dreams can come true , 2010


více info...

Přidat komentář

GYROTOURBILLON
06.12.2020 5 z 5

Tak samozřejmě SB byla , je a věřím, že i bude fenomen. Není mnoho lidí , kteří neviděli její první vystouení v GBT. Hlas , jakým ohromila svět byl tedy neuvěřitelný. Proto je pro její fanoušky tato kniha důležitá. Song I dreamed i dream a následně ji prezentovaná skladba Wild horses - skladba od Rolling Stones , poukazují na její vyjimečný hlasový fond.
Pravda , skladba You raise me up v podání naši Jitky Čvančarové , mě donutila mrknout na celou discografií SB a musím podotknout , že tedy , je co obdivovat, též ovšem i hlas JČ. a její právem vysloužené vítězství v jistém pořadu.
Kniha by si zasloužila pevnou vazbu , ale jinak účel splnila.
Za sebe mohu podzvednout skladbu Make ma channel of your peace , ta mě tedy dostala. Samozřejmě všechny skladby v jejim podání , jsou brilantní. A to jsem též fanoušek Sabatonu či Whitin Temptation.

Autorovy další knížky

2015  69%Jamie Dornan - Odstíny touhy
2010  100%Susan Boyle - Když se plní sny...

Kniha Susan Boyle - Když se plní sny... je v

Přečtených4x
Knihotéce6x
Chystám se číst1x