Jamie Dornan - Odstíny touhy

Jamie Dornan - Odstíny touhy https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/273820/bmid_jamie-dornan-odstiny-touhy-kS5-273820.jpg 3 32 7

Biografie sex symbolu současné doby První skutečně intimní životopis Jamieho Dornana, jenž ve filmu ztvárnil jednu z nejproslulejších postav dnešní literatury – Christiana Greye. Ačkoli se Jamie Dornan stal díky své roli ve filmu Padesát odstínů šedi celosvětovým sexuálním symbolem číslo jedna, zůstává on sám možná stejně tajemný, jako je postava pana Greye. V jeho biografii se fanoušci dovědí poprvé všechno, co by o Jamiem Dornanovi chtěli vědět – od tragického dětství přes kariéru modela pracujícího pro Calvina Kleina, vztah s Keirou Knightley, až po líčení toho, jak našel pravou lásku v osobě své manželky Amelie Warnerové. Kniha líčí, jaký je tento idol v roli manžela a otce a jak se dokázal vyrovnat s rolí hvězdy, do níž jej katapultoval právě film Padesát odstínů šedi. Kniha ukazuje Jamieho Dornana, jaký je za zavřenými dveřmi, když může být skutečně sám sebou.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Biografie a memoáry

Vydáno: , Brána
Originální název:

Jamie Dornan: Shades of Desire , 2015


více info...

evineckY
evineckY
27.02.2023 5 z 5

Tato kniha se mi moc líbila svým zpracováním.
Není to jen strohý životopis Jamieho, ale veškeré zmíněné filmy mají zde obsah a většinu herců, kteří v nich spolupracovali.
J.D. není žádný namyšlený frajer, ale svými vydělanými penězi pomáhá a proto se mi líbí jako člověk.
V mládí mu zemřela maminka a jeho otec na její památku založil nadaci, teď se jí však plně věnuje Jemie a nejen jí...
Jak by bylo na světě dobře, kdyby všichni prachatí pomáhali tam, kde je třeba a ne násilí a blbostem.
Musím si dát opáčko odstínů, ale více se mi líbí z pohledu Christiana :-)

Nedomova.em
Nedomova.em
10.06.2020 4 z 5

Ideální kniha pro ty, kteří se chtějí o Jamiem dozvědět mnoho informací z jeho osobního a kariérního života a nechtějí je hledat různé po internetu. Čtivý příběh. Škoda, že není pokračování týkajícího se natáčení dalších dvou dílů 50 odstínů šedi a šílenství po uvedení prvního dílu do kin :)


Angelika92
Angelika92
17.01.2020 2 z 5

Kniha jako taková super, pro fanoušky asi něco jako bible. Ale podle mého názoru někdo dostal zadání a napiš referát minimálně na 200 stran. Spoustu věcí bych úplně vypustila.

Coucouha
Coucouha
12.02.2017 1 z 5

Kniha se mi teda nelíbila vůbec. Jamieho Dornana sleduju od prvního dílu seriálu The Fall a všechny informace v knize jsem se dozvěděla tím, že jsem si ho vygooglovala. Takže nic nového. Připadalo mi to, jakoby autorka dostala úkol napsat seminárku o J.D. o jistém počtu stran, což se snažila natáhnout neustálým opakováním dějů všech filmů/seriálů, ve kterých Jamie hrál.
Knihu bych doporučila těm, kteří Jamieho vůbec neznají a chtějí se něco dozvědět. Jinak je to naprosto zbytečná investice.

Janie1989
Janie1989
06.01.2016 4 z 5

kniha se mi líbila, ale čekala jsem od ní trošku více. v některých částech bylo až moc do detailně rozpitváván děj seriálů a filmů. podle mě by děj filmů v knize být neměl. je to přece autobiografie a ne čtenářský deník. také jsem myslela, že se dozvím více z jeho současného života a o jeho rodině. na druhou stranu chápu, že si soukromí Jamie hlídá a tak není rozebíráno ani v knize, což je škoda - aspoň pro fanoušky :) každopádně kniha si v mé knihovně určitě najde stálé místo a určitě se podívám o na další filmy, které Jamie natočil :)

Terectioncan
Terectioncan
23.12.2015 5 z 5

Děkuju za knížku takového typu. Ani mě nenapadlo, že bych se na Jamieho mohla dívat ještě lépe a ono ano. Pravě díky této tvorbě. Paráda!

dudunka
dudunka
20.12.2015 5 z 5

Pěkná kniha plná informací jak se Jamie dostal tam kde je :) pro fandy rozhodně doporučuji :)

Štítky knihy

životopisy, biografie Padesát odstínů

Autorovy další knížky

2015  69%Jamie Dornan - Odstíny touhy
2010  100%Susan Boyle - Když se plní sny...

Kniha Jamie Dornan - Odstíny touhy je v

Přečtených37x
Čtenářské výzvě6x
Knihotéce83x
Chystám se číst12x
Chci si koupit6x