Stromy do malých záhrad

Stromy do malých záhrad https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/177424/stromy-do-malych-zahrad-177424.jpg 4 3 3

Táto bohato ilustrovaná publikácia vám uľahčí zvoliť si pri výsadbe stromov do vašej záhrady práve tie druhy, ktoré budú najviac vyhovovať vašim podmienkam a požadavkám.

Přidat komentář

knihyKeMne
11.01.2022 5 z 5

Opět jedna knížka, kterou lze považovat za poklad. Snaží se podávat informace pro "celosvětového" čtenáře, české vydání je navíc opatřeno upřesňujícími poznámkami pro české prostředí.

Potěšil mě i návod, jak o stromy pečovat, a to už od chvíle, kdy se je snažíme vsadit do půdy. Popisy jednotlivých druhů jsou přehledné, překvapivě si všímají i vzhledu kůry, fotografie super. Knížka je určena primárně vlastníkům zahrad, kteří hledají "něco zajímavého" do své sbírky. Já si to teda užila, i když je škoda, že nebylo možné dát větší prostor více kultivarům téhož stromu..

magnolia
23.10.2020 4 z 5

Kniha koupená před lety u stánku s levnými knihami, plná krásných fotografií a informací. K dokonalosti knihy by přispělo vyobrazení tvaru a výšky, (taková ta kresbička v poměru k lidské postavě), šířka a velikost v 5, 10 a více letech. Většina z 80 stromů (či větších keřů) se dá pěstovat v našich klimatických podmínkách (já jich mám 20 - splněných přání) - koupit se dnes dá už spousta dříve nesehnatelných rostlin, jen ta moje zahrada je prostě malá :)