Stres jako příležitost

Stres jako příležitost https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522987/bmid_stres-jako-prilezitost-655de3d904cc5.jpg 5 6 1

Tisíckrát vyzkoušená Drachenbergova metoda vás naučí, jak se můžete pozitivně vypořádat se stresem. Kombinuje osvědčené strategie z výkonnostního sportu s nejnovějšími poznatky z psychologie a aplikuje je na každodenní život. Seznamte se s 9 rozhodnutími, díky kterým se můžete vyhnout zbytečnému stresu a zbytek proměnit v pozitivní životní energii.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Kazda
Originální název:

Stress dich richtig , 2022


více info...

Přidat komentář

Áňa 998
22.02.2024 5 z 5

Stres je takový můj každodenní společník. Fakticky, já když můžu, už šílím, nespím, snažím se nějak fungovat, ale nejde to. Stres zvládat neumím, dělám boty. Upřímně? Dost závidím lidem, kteří si řeknou, že to prostě nějak dopadne a jdou s klidnou hlavou spát. Já tohle asi nikdy umět nebudu.
.
Ale řekla jsem si, že tomu řešení malinko půjdu naproti a sáhla jsem po knize Stres jako příležitost, která minulý rok vyšla u @knihy.kazda.
.
Kniha má 216 stran, ale obsahově má rozhodně co nabídnout. Na příkladech stresových situací autor ukazuje čtenáři návody, jak fungovat, i když mu na záda dýchá stres. Dále představuje devět rozhodnutí, ale také Drachenbergerovu metodu.
.
Kniha není beletrie, nečtěte jí na jeden zátah. Klidně jí mějte na stole a opakovaně se k ní vracejte. Tak to dělám posledních několik týdnů já.
.
Pokud se stresem bojujete, zkuste po knize sáhnout. Pište do ní své myšlenky, škrtejte si, podtrhávejte. Prakticky se tu povedlo pomoci čtenáři, hezky na příkladech, ale i hravou formou!

Štítky knihy

psychologie stres rozvoj osobnosti, osobní rozvoj zvládání stresu

Autorovy knížky

Jacob Drachenberg
německá, 1989
2023  90%Stres jako příležitost

Kniha Stres jako příležitost je v

Právě čtených1x
Přečtených8x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce3x
Chystám se číst16x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x