Statek v ohrožení

Statek v ohrožení https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500423/bmid_statek-v-ohrozeni-jHd-500423.jpg 4 21 4

V hlavní roli bude zbrusu nová postava, vlastně čtyři: Anna Kovandová, statkářka tělem i duší, maminka Vaška Kovandy a Maruščina tchýně, a její tři kamarádky. Kadeřnice Marta, která ví o všem, co se ve vesnici šustne, knihovnice Karolína, nadšená propagátorka kvalitní literatury, a v neposlední řadě čerstvá důchodkyně Jindřiška, bývalá učitelka tělocviku. Tenhle babinec, co se léta pravidelně schází na drby u kafe, domácích bábovek a jiných dobrot, se s nečekanou vervou pustí do detektivního pátrání, aby vyřešil jednu místní záhadu. Začne to obyčejným vandalismem, ale bude hůř.... celý text

Přidat komentář

Hanouch072
22.04.2024 5 z 5

Moc pěkná knížka, je akčnější oproti prvnímu dílu, a pořád stejně dobrá.

Booky84
06.02.2024 5 z 5

Velmi povedená a pohodová kniha, i když místy o napětí nebyla nouze - taková detektivka z Jižních Čech s partou slečen Marplových, které se skvěle doplňovaly. Autorkám se kniha opět moc povedla, je úžasné, že se dokážou domluvit a napsat již druhou knihu. Doufám, že nebyla poslední, protože bych si určitě ráda přečetla další. Kdo si chcete odpočinout a vypnout, tak bych řekla, že tohle je ideální ke knižní relaxaci.


NannyOgg24
06.09.2023 4 z 5

Pěkné pokračování, kvalita jako první díl. Nové postavy, ale stejně zajímavé, takové ze života.

Josh
19.02.2023 5 z 5

Návrat po roce k těmto 4 autorkám... a opět SKVĚLÁ JÍZDA...a opět se divím, jak mohou 4 ženy spolu něco napsat...a opět hlavní 4 ženské postavy (nové) do sebe "zapadly" jako puclíky. Fajn charaktery, tedy až na výjimku Karolínu, která mi fakt do oka nepadla:-) Příjemný humor, životy 3 generací, aktuální. OPĚT doporučení 300% a tentokrát dotaz - co autorky chystají do příští knihy?