Isardina pomsta

Isardina pomsta https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/203352/bmid_isardina-pomsta-Ubr-203352.jpg 4 38 6

Star Wars - X-Wing série

< 8. díl >

Podniknout nálet na nepřátelskou pevnost a střetnout se s neskutečnou přesilou – to je úkol, na který si troufne jen Wedge Antilles a eskadra Rogue. Tentokrát však eskadra unikne zničení jen o vlásek a díky nečekané spojenkyni. Na scéně se totiž znovu objeví nelítostná imperiální velitelka Ysanne Isard a nabídne Wedgovi pomoc při záchraně vězňů, které imperiální diktátor admirál Krennel drží v sadistickém zajateckém táboře. Isardina nabídka však není nezištná. Wedge musí na oplátku vést eskadru Rogue do boje proti nepříteli, který je Isardinou věrnou kopií. Wedge by dohodu nejraději odmítl, protože je více než jisté, že Isard ho zradí. Ale může ponechat vězně na milost Krennelovi? První vydání. -- zdroj: www.legie.info --... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Isard´s Revenge , 1999


více info...

Přidat komentář

Jara.v
05.10.2022 5 z 5

Vítej zpět Stackpole. To byla zase jízda. Je dost znát rozdíl v psaní a příběh je plný akce a více jde do hloubky pocitů postav. Nemám co vytknout. Snad jen, že už zbývá ze série jen jedna kniha.

Zak66
19.02.2022 5 z 5

Osmá kniha ze série X-wing, Isardina pomsta, je zase bombastický díl. Vrací se nám Stackpole a jeho styl psaní fakt miluju. Postavy, dialogy, akce, to všechno skvělé. Více se tu zabývá vztahy mezi postavami, což mně třeba vůbec nevadilo. Děj má spád a akce je dostatek. Moc hezky se tu navazuje na Thrawnovu trilogii. To je tak všechno, hurá na Stíhače z Adumaru.


daniel6725
22.12.2021 3 z 5

Musím se přiznat, že mě nebaví rozpitvávání romantických vztahů, což se v Isardině pomstě děje zejména mezi Gavinem a Asyr, a Coranem a Mirax. Na můj vkus tomu kniha věnovala až příliš prostoru, zejména ze začátku, kdy o vztazích bylo v podstatě celých prvních 100 stran. Taky mi princ-admirál Krennel přišel jako celkem slabý záporák. Nicméně zápletka s klonem Isanne Ysard mě nadchla a letecké souboje M.A.Stackpole prostě umí. Dobrá oddechovka po Thrawnově trilogii.

yossa1
29.12.2016 4 z 5

Klasika ze série x wingu. Wedge a Acbar vše vymyslí. Rougove zrealizují a padouši poslušně odejdou do věčných lovišť.

Palorizek85
01.07.2016 5 z 5

Tuto knihu jsem si opravdu vychutnal. Návrat Isard a její manipulace, střet s Terikem...prostě výborná četba.

Katana
19.06.2016 5 z 5

Spousta překvapení a zajímavých zvratů