Stála jsem u brány nebe a pekla

Stála jsem u brány nebe a pekla https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/385099/bmid_stala-jsem-u-brany-nebe-a-pekla-KAA-385099.jpg 4 29 8

Osobní svědectví dr. Glorie Polo, zubní lékařky z Kolumbie, která byla tak těžce zraněna, že ležela několik dní v kómatu a byla udržována při životě jen pomocí nemocničních přístrojů. Lékaři jí chtěli přístroje odpojit, ale její sestra, také lékařka, trvala na tom, aby přístroje nechali dále v provozu. Během kómatu stanula na onom světě a směla se opět vrátit, aby vydala svědectví těm, kteří nedokážou věřit. Dr. Polo směla nahlédnout do své „knihy života“. A tento zážitek jí natolik otřásl, že se z příkazu Pána stala hlasem volajícím na „poušti víry“ dnešní moderní doby. Tato událost z roku 1995 je dobře zdokumentovaná.... celý text

Přidat komentář

Emik87
19.02.2024 4 z 5

Kniha může být pravdivá a nemusí. Může se nám líbit, ale nemusí. Jestli se to opravdu stalo, to ví jen Bůh a autorka sama. Rozhodně si ale čtenář odnese zážitek, který by asi zažít nechtěl. Mě se to četlo dobře.

KITT
04.03.2023 3 z 5

Moc nevím, jak tuto knihu hodnotit. Když jsem ji četl, nešlo tomu moc věřit. I když některé pasáže jsou vykresleny zajímavě, dalo by se říct až věrohodně. Ale celkový dojem z knihy není moc dobrý. Ta kniha je tak zvláštně psaná. A hlavně mi přijde, že není ani nijak ukončená. Mohla tam napsat nějaké shrnutí, co si z toho člověk může odnést. Já prostě této knize nemůžu dát více jak tři hvězdičky. A ani tak nevím, zda jsem jí nepřidal. Knihu určitě doporučuji k přečtení, ale mě moc neoslovila.


karamelka57
19.11.2021 4 z 5

Fascinujúce, no zároveň desivé. Ak bude každý naozaj takto súdený za každú myšlienku, tak potom Pánboh s nami...

painthers
14.01.2020 2 z 5

Krátká kniha popisující autorky zážitky z dob klinické smrti po zasažení bleskem. Prochází tam deset křesťanských přikázání, ve kterých vidí, že i jako poměrně slušná žena všechna porušila a chovala se v životě pyšně, necitlivě, zle atd.
Nevím, jaký si na to vytvořit názor. Před lety jsem se zabývala "NDEs", tedy prožitky blízkosti smrti, a snad jsem nikdy nenarazila na takto komplexní, ač je pravda, že čas i prožitek může být relativní.

Ferry9
26.04.2019 5 z 5

Zajímavá kniha, při níž až běhá mráz po zádech.

PabloFuentes
13.08.2018 1 z 5

Paní Gloria Polo si odporovala v tolika věcech, až to bylo smutné. Nejdříve píše, jak chodila pravidelně do kostela, aby vzápětí napsala, že tam vlastně vůbec nechodila, pak popisuje, jak ji otec mlátil, abychom se dozvěděli, že ji vlastně neskutečně miloval apod. To ji asi mlátil z lásky. Těch případů bylo spousty. Autorka by si měla prvně ujasnit, co vlastně chce říct. Věřím, že po smrti něco je, ale takhle ne.

lada5992
25.10.2014

Tuto knihu jsem přečetl jedním dechem děkuji autorce že se rozhodla napsat svoje svědectví vše co zde píše věřím že je pravda o Bohu o pekle protože nebe i peklo jsou a byli a každý který zde na zemi vydá svůj život Pánu Ježíši bude spasen neboli zachráněn a přejde ze smrti do života a věčnost stráví v nebi v Boží přítomnosti vážení kdo čtete tuto knihu přemýšlejte o svém životě S pozdravem Láďa

Sayuri
29.05.2013 3 z 5

Tak, co říct? Tahle kniha mi darovala pár bezesných nocí, nemohla jsem po ní usnout a dostávala jsem strach. Možná je to dobře. Nevím jestli ji mám doporučit, já osobně jsem ráda, že jsem ji nakonec přečetla, ale některé věci jsou podle mě mimo lidské chápání (nebo možná jen mimo mé). Paní Gloria je určitě úžasná žena, ale některé věci mi nahánějí takový strach, že jsem se jim rozhodla snad i nevěřit a tím ukřivdit autorce. Ovšem jedno mě naučila, nebrat všechny věci na lehkou váhu, ale zamýšlet se nad vším co udělám, že vše má na konci svůj soud a ať už to bude jakkoliv já věřím ve spásu.

Štítky knihy

Bůh, Hospodin katolická církev Bůh a člověk peklo hříchy zjevení nebe očistec spása milost, odpuštění hříchu (teologie)

Autorovy knížky

2008  75%Stála jsem u brány nebe a pekla

Kniha Stála jsem u brány nebe a pekla je v

Přečtených45x
Doporučených1x
Knihotéce12x
Chystám se číst6x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x