Zlé časy

Zlé časy https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/108629/zle-casy-108629.jpg 5 17 4

Srdíčko (Lauren Brooke) série

< 13. díl >

Koně v Srdíčku postihla koňská chřipka. Amy a Tom se horečně snaží zabránit jejímu šíření, ale navzdory jejich úsilí nemocných přibývá. Je jich čím dál víc a jsou mezi nimi i starší a hodně mladí koně, jimž v důsledku slabší imunity hrozí komplikace. Navíc je opravdu horké léto, Tom a Ben se hádají a Amy sice oba chápe, ale nemůže s tím nic udělat. Konečně začínají být některých koním lépe a přichází změna počastí, ale věci najednou nabírají rychlý a nezadržitelný spád. Když se mračna rozplynou, nic není stejné jako dřív.... celý text

Pro děti a mládež
Vydáno: , Stabenfeldt
Originální název:

Darkest Hour , 2003


více info...

Přidat komentář

PhoebePollard
10.10.2021 3 z 5

Já nevím... možná by ode mě bylo rozumné číst sérii nějak postupně, ale protože jsem tento a ještě jeden díl dostala jako dárek, nijak jsem se po prvním dílu nepídila, což se samozřejmě projevilo na tom, že mi děj nedával tolik smysl a kniha mne nezaujala.

rarášek
07.09.2021 5 z 5

Amy to v tomhle díle opět neměla lehké, možná ještě více, než v předchozích dílech, ale opět sebrala své síly a nevzdala se. Moc ráda jsem si zase připomněla tuhle knižní sérii, kterou jsem četla, ještě když jsem chodila na základní školu. Ještě mi zbývá k přečtení 14. díl, ale ten ještě sháním, takže to bude chvíli trvat. Ale rozhodně chci vědět, jak budou pokračovat příběhy Amy, Toma, Bena a všech ostatních v Srdíčku. :)


tatafa
07.01.2017 4 z 5

Krásný, romantický a zároveň i napínavý příběh, co víc si přát. Vřele doporučuji!

Zuzka_B
19.08.2012

Můj druhý nejoblíbenější díl z této série.