Tajemství koruny

Tajemství koruny https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/141154/spriznenci-carodeju--141154.jpg 5 36 4

Spřízněnci čarodějů série

< 2. díl

Kocouru Aldwynovi, sojce Sylvii a žabáku Gilbertovi se v prvním díle sice podařilo zachránit své patrony před smrtí, ale zlá Paksahara jim přitom unikla. A nyní začala proradná zaječice uskutečňovat své podlé plány, aby ve Vastii znovu nastolila vládu zvířat a z lidí učinila své otroky. Z Pohyblivé pevnosti seslala kletbu, která zbavila všechny lidské čaroděje v zemi kouzelných schopností. A tak osud celé Vastie znovu závisí na třech spřízněncích, třech Vyvolených. Stihnou Aldwyn, Sylvie a Gilbert nalézt tajemný klíč k Pohyblivé pevnosti a zastavit Paksaharu dřív, než zpustoší celou Vastii? Závod s časem začíná… -- zdroj: www.legie.info --... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

The Familiars - Secrets of the Crown , 2011


více info...

Přidat komentář

Knihomolkajá
08.05.2018 5 z 5

Stejně, jako v prvním díle... Skvěle napsaný děj, který mě před pár lety opravdu chytl. Škoda, že pokračování knihy odmítá nakladatelství vydat.
Pro každé dítě vřele doporučuji. Mě v dětství kniha naprosto fascinovala. Jen je po dočtení druhého dílu těžké, se s tak skvělou sérií předčasně rozloučit.

morticia175
20.02.2015 5 z 5

Ako som písala pri prvom diely, nezapadám do oporúčanehé veku.... niekoľkokrát ho bohužiaľ prevyšujem :-( Ale kniha je skvelá! A teraz tu čítam to čo som všade hľadala, druhým dielom to nekončí.... Že by som napísala do Mladej fronty, kedy vydajú ďalšie pokračovanie??? :-)


eleddar
25.08.2014 5 z 5

Tato kniha je fakt úžasná, doufám že přeloží do češtiny ty další dva díly :-)

malamut
07.03.2013 5 z 5

Tato kniha je má nejoblíbenější kniha. Moc doporučuji.

Autoři knihy

Kniha Tajemství koruny je v

Přečtených55x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených6x
Knihotéce19x
Chystám se číst4x
Chci si koupit7x