Spirituální řešení

Spirituální řešení https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/194501/spiritualni-reseni-194501.jpg 4 16 2

Během své kariéry lékaře, učitele a autora knih obdržel Deepak Chopra tisíce otázek od lidí čelících všemožným problémům. Tito lidé nepotřebovali odpovědi, nýbrž skutečná řešení, spirituální řešení. Chopra ukazuje, jak rozšířit své vědomí, které je klíčem ke konfliktům, kterým čelíme. Vede čtenáře k tomu, co nazývá „skutečným já“, kde klid, jasnost a moudrost slouží jako průvodci pro období krizí. Kniha nabízí nástroje a strategie, které vám umožní utkat se s životními výzvami a pocítit skutečné naplnění... celý text

Přidat komentář

Mondie
17.04.2015 5 z 5

Není to kniha na jedno rychlé přečtení. Navíc bez praktikování půjde, jako u všeho, pouze o příjemně psaná slova. Směle doporučuji těm, kdož potřebují.

kamibe
28.12.2013 5 z 5

Kniha o "smrštěném, rozšířeném a čistém vědomi" se opravdu nečte jedním dechem. Do této knihy se nořím po částech, postupně. Jako každé knihy o nás samotných se i této budu dotýkat dosti dlouho. Je fajn, že za každým drobným oddílkem (strach z neúspěchu, impulzivnost, ego, neochota se měnit a připůsobit...) je nabídnuto možné řešení.
Cením si toho, že se v této době objevuje tolik knih, které nás vedou do nitra nás samých. Připadá mi, že se tak vyrovnává stav, který trval hodně dlouho a byl velmi zaměřen na to, abychom sledovali hlavně věci mimo nás.
Deepak Chopra mě přiměl k tomu, že si všímám sama sebe, jestli zrovna vnímám život svým smrštěným nebo snad už rozšířeným vědomím.