Soudce Ding

Soudce Ding
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/146261/mid_soudce-ding-146261.jpg 3 12 12

Dva výborní studenti práv a dva osudy. Po promoci a krátké další studijní epizodě v Austrálii se vynikající mladý právník JUDr. Filip Hahn stává pracovníkem Evropské úřadovny ve Štrasburku a jeho kariéra se slibně rozbíhá, zatímco v osobním životě moc spokojený není.

Přidat komentář

Merlinit
01.04.2017 2 z 5

Kniha je autorovým holdem Číně, její historii, pověstem, kultuře i současným reáliím. Trochu to připomíná nadšení bezprostředně po návštěvě této lokality. Nemám s tím problém, to, s čím se potýkám je slohová kostrbatost, místy překombinovanost starých příběhů, podivně odtažité filozofování hlavních postav... Tahle knížka má nectností až až.

ViolettaCh.
25.07.2016 1 z 5

Knihy pana Cimického čtu ráda, tohle je však zatím jeho nejslabší kus. Většinu knihy tvoří čínské starobylé příběhy, a to na úkor vlastního příběhu té knihy, který byl opravdu takový nijaký. Korunu tomu nasadil ten podivný únos obou hlavních hrdinů, který nejen nebyl vysvětlen, ale zcela chyběl závěr! Snad se příští kniha autorovi povede lépe. Jednu hvězdičku dávám opravdu "protekčně" jen ze sympatií k autorovi.