Elitní sniper: Cíl Amerika

Elitní sniper: Cíl Amerika https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/262500/mid_elitni-sniper-cil-amerika-262500.jpg 4 42 11

Elitní sniper série

< 2. díl >

Spoluautor bestselleru New York Times Americký sniper přichází s dalším strhujícím, akcí nabitým thrillerem z vojenského prostředí. Poté, co se čečenským teroristům podaří propašovat přes americko-mexickou hranici ruskou kufříkovou jadernou bombu z dob studené války, je prezident USA nucen znovu povolat jedinou jednotku, která je schopna je zastavit: odstřelovače Navy SEAL Gila Shannona a jeho tým bojovníků od SEAL a Delta Force.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , CPress
Originální název:

Target America , 2014


více info...

Přidat komentář

Dédečko75
03.01.2022 5 z 5

Než jsem se nadal přečteno, tento díl mě úplně pohltil

hnusák
24.08.2021 5 z 5

Perfektní čtení na dlouhé odpoledne a kousek večera k tomu. Zajímavé neortodoxní metody výslechu, když už fakt hooodně teče do bot. Místy dosti přitažené za vlasy, ale i tak, co by se mohlo stát ... No, fantazii se meze nekladou. Pěkná military story.


čef
22.11.2019 5 z 5

Drsná a akční, jak již slibuje název. Zápletka je známá s mnoha knih a televizních seriálů - USA je ohrožena jadernou zbraní. Důraz zde je položen na neortodoxní a nelegální postupy tajných organizací v této situaci, kdy jde o vše. Nikdo si není jist životem a mnozí umírají, aby ostatní přežili. V tomto světě mi stačí pobýt jen na těch pár hodin čtení, jemným duším nedoporučuji ani to.

Pavel83
21.11.2018 4 z 5

Další pokračování oblíbeného autora, kniha si zachovává stejné napětí a čtivost předešlých dílů, jen mě trochu mrzelo že děj je už trochu nereálný..

Perseus
04.05.2018 4 z 5

Zajímavá kniha. Opět se zde setkáváme se starými známostmi Crosswhite, Shannon, vševidoucí a vševědoucí Pope a další. Akce od začátku do konce. V tomto díle se ovšem valná část příběhu odehrává mimo tradiční bitevní pole, což mi trochu vadilo. Moc mě nebavilo číst o tom, jak se teroristi snaží vyvraždit Shannonovu rodinu, a zákulisních praktikách v politice a tajných službách atd. ale pro pochopení příběhu je to nutné.

Tomas7599
12.10.2017 5 z 5

Stejně jako předchozí díl perfektní čtení :-)

HannyC
24.12.2016 3 z 5

... opět Gil Shannon ... a tentokrát i jeho manželka :) ... nevím zda je to "zatažením" rodiny do děje, ale první díl se mi líbil víc, byl "opravdovější" ... jaderná hrozba řešená "popsaným" způsobem se mi zdá trochu "pohádková" ... zápletka je zajímavá, postavy srozumitelné, osobní antipatie uvěřitelné ... ale tentokrát opravdu jen za tři hvězdy ...

ThomasRuhe
17.11.2016 3 z 5

V rámci tohoto žánru mám už pár knih za sebou, a musím říct, že tato je dobrý průměr. Je obtížné přinést do příběhu něco zcela nového, tady je vše co v takovém románu čekáme. Zápletka není omračující, ale ani to není žádné zklamání. Proto za sebe mohu říct, že to bylo dobré počtení.

marcelzb
15.08.2016 4 z 5

první polovice knihy pruměr, pak se to rozbehlo :)

pavel80
09.07.2016 5 z 5

O 100 procent lepší, než první díl, mnohem propracovenější zápletka, děj opět strhující, druhou polovinu knihy jsem přečetl asi za dvě hodiny, sice se mi chtělo po noční hrozně spát, ale nemohl jsem se odtrhnout :-) I korektura zapracovala, tentokrát téměř bez překlepů. Doufám, že bude brzy další část. Rozhodně doporučuji nejen milovníkům vojenství a speciálních jednotek, navíc ani není nutno mít přečtený první díl, navazují na sebe jen symbolicky.

Foks
25.01.2016 4 z 5

Opět tu řádí navy seal Gil Shannon, tentokrát jde o hrozbu jaderného výbuchu v USA a zároveň o život jeho rodiny. A opět to není čtení pro citlivky a je to jízda na horské dráze. Ale prvnímu dílu tento příběh dýchá na záda. I když je to fiktivní příběh, autoři hodně čerpají z reálných situací.