Smlouva na lásku

Smlouva na lásku https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521132/bmid_smlouva-na-lasku-ywD-521132.jpg 4 118 40

Právnička Rebecca se děsí rodinné oslavy kvůli neustálým dotazům, jestli už s někým chodí. V práci tráví všechen svůj čas a patří k nejlepším, ale pokud jde o lásku… zkrátka ještě nenašla toho pravého. A pak nečekaně stráví noc s neodolatelným mužem a udělá to, co umí nejlíp - uzavře s ním smlouvu, že před rodinou bude hrát jejího přítele. Stanoví přísná pravidla, ale dokáže je sama dodržet? V jeho společnosti se totiž cítí tak skvěle jako nikdy předtím…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

Love Under Contract , 2022


více info...

Přidat komentář

RobinDay
včera 5 z 5

Zamilovala jsem si tento příběh. A velmi si užívala milostné scény mezi hlavními hrdiny. Proměna afektované právničky v milovnici komfortu mi byla veli blízká, protože jsem si prošla podobným osudem. Autorka píše skvěle. Za den jsem měla knihu přečtenou a vím, že se k ní jednou budu chtít zase vrátit.

pip11
14.04.2024 4 z 5

Čtivý a zábavný děj hned od začátku, snadný obraceč stránek. Pohodový příběh, kde se protikladní hlavní aktéři přitahují a musí zdolat smlouvu, kterou si na sebe sami upletli.


sidonka
04.03.2024 4 z 5

Pohodový čtivý příběh, který mě opravdu bavil, Rebecca a Hudson byli velmi sympatičtí, jen některé zlomy byly dost nepochopitelné

petusska01
25.02.2024 3 z 5

Ono to mohol byť taký krásny príbeh...ale no nebol. Rebecca panebože je veru prototypom workoholika z dôvodu detskej traumy z otca, inak to nevidím. Už dávno mala navštíviť odborníka veru. Hudson, ktorý jej pomáha sa uvoľniť je fajn, aj keď veru ako viac menej okrem sexu nechápem čo z nej mal...nebola ani milá, ani sa o neho za mak nestarala. On jej robil služby kade chodil no. Ja mam rada samostatné a cieľavedome zeny v príbehoch. Ale toto bolo priveľa. Koniec bol nedotiahnutý- ako dopadla výstava? Kto bola tá blondínka? Zmenila pracovnú kultúru Rebecca, vhodnú pre ženy? Mam dojem, že romantika tu až tak nebola, nepoznali sa skoro vôbec a popravde niektoré tie sexi scény som už preskakovala, lebo som chcela dej, avšak som ho nenašla. No ale niečo pozitívne- áno bola to oddychovka, sexi chlap, sexi scény, vtipné scény s rodičmi...Dalo sa z toho vytrieskat oveľa viac, škoda.

petulkapeta
17.02.2024 5 z 5

„Je s tebou tak příjemně. Nečekáš, že se o tebe postarám, ale když to udělám..." Usměje se a pokračuje: „Celá zjihneš a jsi roztomilá jako křeček."

Tuhle dvojici jsem si zamilovala,to jejich seznámení bylo hodně žhavé. A co smlouvy se přece mají porušovat, ne?! Každopádně Hudsnova rodina,ta stala za to :)

bezzink
15.02.2024 3 z 5

No tohle? Takze tady je to opacne. :)) ONA je chladna, nechce lasku a ON je to usmevave slunicko. To bude osvezujici! Jsem si rikala. Az na to, ze vubec. Achjo. Rebecca byla fakt prehnana. To jeji pracovni nasazeni, jako nerikam nic. Znate Suits? Vsak tomu verim, ze tyhle pravnicky zkratka takhle jedou. Ale zase to neznamena, ze je treba mit nulovy osobni zivot. Byla proste moc urputna, az divna. A Hudson ji to taky nekdy mohl dat vic sezrat. No celou dobu jsem si ale rikala, ze i tak ty 4 hvezdy tomu dam. Jenze pak prisel ten konec. To bylo co?! Fakt nonsens.
Takze je to nekde mezi 3 a 4 hvezdami.

adela2230
12.02.2024 4 z 5

Kniha se čte dobře. Mezi hrdiny je znát chemie. Ovšem občas je chování nepochopitelné a konec je dost odflaknutý, najednou šup a skočí si kolem krku (extra moc se nevysvetlilo)

LaBobule
06.02.2024 3 z 5

No, ja nevim.. knihu jsem cetla asi mesic. Nemela jsem velika ocekavani i dej nebyl spatny, ale. Asi mi nesedla hlavni hrdinka. Kdyz pominu jeji sesnerovanost, tak ta kniha je jen o touzeni. Kdyz je s Hudsonem - sexy truhlar, tak jde o sex a kdyz s nim neni, tak na nej vzpomina. A tak porad dokola. Mozna jsem jen knihu necetla ve spravny cas nebo mi proste nesedla.

Ewe291
12.01.2024 2 z 5

Tak toto bola len parodia na inu knihu, ktoru som citala, a uprimne ta druha sa mi omnoho viac pacila ako tato. Znova sa mi stalo, ze som robila vsetko mozne len aby som nemusela citat ale povedala som si, ze to prosto docitam, ze tomu dam sancu ale ziaden "wau efekt" sa nekonal. Toto bolo prosto neuveritelne ale ze totalne neuveritelne a to v knihach uverim skoro vsetkemu ale toto ..... Rebeca neviem co si o nej mysliet a Hudson to iste ani k jednemu som si nevytvorila knizny vztah a vobec ma kniha doslova nevcucla co je pre mna smutne pretoze dalsia kniha ktora zozala uspech u mna dopadla ako prepadak

@pribehyodjany
08.01.2024 4 z 5

Já se u čtení pobavila, zápletku s předstíraným vztahem mám ráda a tady jim chemie skvěle fungovala. Autorka skvěle napsala pár typu "protiklady se přitahují" a i když jsem Rebeccu kolikrát moc nechápala, oceňuji, že se jedná o trochu jinou hrdinku, než je v žánru typické.

Co bych ale vytkla, byl konec. Ze začátku jsem se od knihy nemohla odtrhnout, ale konec mě vůbec nenutil číst dál. Přišel mi uměle natahovaný a nakonec se vlastně nic zasádního nestalo a najednou se všechno vyřešilo.

Moje hodnocení je 3,5 hvězd.

Ketfl
30.12.2023 4 z 5

Jakmile jsem zjistila, že tato kniha bude vycházet, tak bylo jasné, že si ji určitě nenechám ujít. Já předstírané vztahy miluju. Navíc podle anotace mi to hodně připomnělo Lásku po španělsku a ta se mi fakt moc líbila.

Musím říct, že příběh mě rozhodně nezklamal. S čím jsem měla trochu problém, byla hlavní hrdinka. Na jednu stranu je fajn, že v každé knize není jen nějaká křehká květinka, která potřebuje silného alfa samce, který se k ní chová hrozně, ale pak se do sebe šíleně zamilují. Tady dostanete prostě Rebeccu, totálně soběstačnou workoholičku. Ale mně nějak úplně nesedla. Hudson byl miláček, toho jsem si oblíbila hned. Celkově mě ale na knize štvalo, že některé věci nebyly řádně dovysvětlené. A hlavně ten konec? Nechápu, že Rebecca nechtěla od Hudsona žádné vysvětlení. Přišlo mi to, jak kdyby autorka potřebovala na závěr vytvořit nějaké poslední drama, ale za mě se to teda moc nepovedlo. Kniha byla jinak fajn, ale ten závěr to docela zkazil. Každopádně si myslím, že kniha stojí za přečtení.

Wajny
29.11.2023 4 z 5

Mezi mou nejoblíbenější romantickou linku patří právě předstíraný vztah či manželství #fakedating a ještě když je k tomu donucená blízkost ve stylu sdílení pokoje, tak slintám blahem. A Smlouva na lásku má oboje!

Knihu jsem přečetla neuvěřitelně rychle a díky ní jsem se i dostala ze čtecí krize, takže tip pro vás! Autorka píše lehce, svižně, zajímavě, ani na chvilku se nenudíte a nebojí se jít do hloubky a zapracovat i na vývoji postav. Příběh sám o sobě není nijak extra originální, ale to zpracování je skvěléuž jen ty vtipné narážky na film Dokonalá partie! Miluju ho!

Hlavní postava Rebecca je totální workoholik, který se snaží navenek působit neuvěřitelně tvrdě, ale zároveň si všechno bere až moc k srdci. Občas mě štvala její zabedněnost a to, jak ji vše dlouho trvalo, nakonec ale došlo i k pár změnám v jejím chování, za což jsem velmi ráda, protože někdy byla opravdu nesnesitelná.

Hudson je totální sluníčko! Je ochranářský, ale ne takovým tím divným macho způsobem, ale spíše je ten typ co vám podá deku a nechá vás vybrečet. Baví mě jeho uvolněnost, jaké má priority a přístup k životu.

Ti dva spolu jsou úžasní! Jiskří to mezi, baví mě #grumpysunshinevibe který je obrácený a to se moc často v knihách nevyskytuje a erotické scény jsou velmi dobře napsané – bez nějakých prazvláštních tvarů.

Ke konci mi trochu vadilo to natahování a opět trochu menší drama, které bylo za mě zbytečné. Taky mi chybělo větší rozuzlení ohledně rodiny Rebeccy, protože vztahy mezi nimi zabírají docela velkou část příběhu a tady mi přišlo, že se usmířili až moc rychle.

Skvělý romantický příběh plný lásky, humoru a zajímavých hlavních, ale i vedlejších postav. Já si čtení opravdu užila, takže pokud váháte, zda číst, tak neváhejte už ani minutu.

Instagram - Nikmakbooks

ivetdos
23.11.2023 4 z 5

Musím se přiznat, že jsem měla docela problém s hlavní hrdinkou. Mně jsou přehnaně ambiciózní, workoholičtí lidé celkem nesympatičtí - z mnoha důvodů :-) a bohužel se to projevilo i u této knihy. Pak taky defenzivnější hlavní hrdina, než mám v romantikách obvykle ráda. Chemii mezi hrdiny jsem si ale i tak užila.

Máme tu opět nespočet klišé, ale člověk s tím tak nějak u tohoto žánru počítá, výborně jsem si u ní odpočinula. Oceňuji také humor autorky, několikrát jsem se u čtení usmívala, což se mi často nestává.

Čtenáři knihu připodobňují k Lásce po Španělsku, s čímž docela souhlasím, jsou tu určité společné rysy, za mě je ale tato novinka lepší. Méně okecávání, svižnější vyprávění a hlavně vtipnější. Boží byla i chemie mezi hrdiny. Měla jsem ji přečtenou za dvě odpoledne a skvěle jsem si u ní odpočinula. Pokud hledáte něco nenáročného, vtipného s kapkou jiskření, kniha by se vám mohla líbit :)

MarKy95
22.11.2023 5 z 5

Po dlouhé době krásná kniha.

ZapisnikTerky
21.11.2023 5 z 5

Doporučíte mi nějakou boží romantiku bez kravaťáka?

Teď se asi musíte zamýšlet nad mou otázkou, že? Ono totiž romantik nebo klidně i erotik bez kravaťáka je sakra málo. A ne, nemám nic proti kravaťákům, ale nezdá se vám, že to občas chce změnu? Protože takový truhlář hmm (jednoho mám doma )

Ještě jednou bych chtěla poděkovat @grada_cz za tuhle skvělou knihu, protože bych ji jinak možná nedostala na zřetel. Sice je obálka docela barevná, ale nějak mi mezi novinkami zapadla. A proto vás na ní DŮRAZNĚ upozorňuji, protože tohle je vážně totální pecka!

Becca má trochu děsivou rodinu, která se jí snaží zahnat do vdávání a lituje ji, protože její ex je nyní snoubenec její sestry. A taková věc jako zásnuby se musí oslavit. Ale Becca nemá koho by s sebou vzala. Tady přichází na řadu smlouva s jedním milým chlapíkem, který se umí chovat jako ideální přítel pro ni. A možná to ani moc nehraje.

Je asi jasné jak to dopadne, ale víte co? Já si to tak užívám. Hlavně ten vtip, #grumpysunshine vibe a sexy scény, protože ty teda jsou excelentní.

Konec byl krásný, jen bych brala větší rozuzlení, co se týká rodiny Beccy. Navíc byla Becca občas trochu zabedněná, ale co by nám z příběhu zbylo, kdyby nebyla, že?

Obálka: Přiznávám, že tentokrát mě obálka za srdce moc nevzala a proto mi kniha možná zapadla.

Verdikt: Naprosté překvapení a totální pecka. Humor, hlavní hrdina a atmoška jsou totiž výborné.

andreamrs
14.11.2023 4 z 5

Co se stane, když potká právnička Rebecca, která bere svůj život velmi vážně, značně uvolněnejšího krasavce Hudsona a zajiskří to mezi nimi? Odpověď naleznete na stránkách knihy Smlouva na lásku.

Poslední dobou opravdu miluju linku #fakedating, prostě tohle byla kniha pro mě. Líbilo se mi zejména to, jakou proměnou prošla postava Rebeccy a začala si konečně užívat život. Rebecca bohužel nebyla postavou, kterou bych si oblíbila; naopak její reakce na většinu situací mi vysloveně vadily, říkala jsem si, že se to do takové oddechové knihy až nehodí, ale pak vše začalo dávat trochu smysl. Hudson byl prostě zlatíčko, i když jsem popravdě moc nechápala, co na "Becs" vidí, ale jejich vzájemná přitažlivost byla hrozně hezká. Celkově to byla taková skvělá, #feelgood oddechovka. Moc se mi líbila pocta romantickým komediím a muzikálům, které jsou v knize zmíněné (Návrh, Pomáda, Samotář v Seattlu), nechybí ani kýčové momenty, u kterých čtenáři roztaje srdce.

Rodina Rebeccy mi nebyla ničím blízká, naopak rodinu Hudsona jsem si zamilovala od první zmínky a věděla jsem že nezklamou. Právě tahle linka vnesla do příběhu ten potřebný vtip a množství lásky. Líbilo se mi i to, že nešlo jen o klasickou romantickou linku, ale v tomhle případě za chlapa platila spíše Rebecca :D respektive ji autorka připsala hodně až "mužských" vlastností, což se ostatně v knize i řeší, otevírají se i témata znevýhodňování žen na pracovišti, co je vlastně skvělý, protože upozornit na nějaký problém takhle nenásilnou formou je snad ta nejlepší varianta.

Za #recenznivytisk moc děkuji @grada_cz @cosmopolis_cz

sd1992
08.11.2023 4 z 5

Za knihu mockrát děkuji @gradacz a @cosmopolis <3 #spoluprace

Kdo by stal o zvidave dotazy, kdy se konecne vdate?!
Rebecca urcite NE! Proto musi urgentne zaridit jednu vec.. sehnat doprovod na rodinnou seslost, aby svemu okoli a predevsim sve sestre, zavrela pusu :X Rebecca zije svou praci a nejake romanticke vztahy ji od rozchodu s expritelem, ktery je shodou okolnosti zasnoubeny s jeji sestrou, nechybi.. kdyz nahodou v baru narazi na hezouna Hudsona netusi, ze on neni jen idealnim partnerem na jednu vasnivou noc, ale taky dokonalym falesnym pritelem, kterym udela na svoji rodinu dojem a nakonec se zavrta tak hluboko do Rebecciny podstaty, ze se z emocne zakrnele chladne pravnicky vyklube empaticka mlada zena s chuti si zivot radne uzivat <3

Kniha me na prvni pohled zaujala a fakt me mile prekvapila!! :)) je tu jedna z mych oblibenych romantickych linek - fake dating!! 8) Obe postavy me bavily, osvezujici zmenou bylo, ze nedostupne a chladne chovani bylo pro tentokrat ze strany zeny, oproti vrele a milujici povaze muze! <3 Za me skvely pribeh i prestoze podobnych je na svete uz spousta.. svym zpracovanim a vykreslenim hlavnich i vedlejsich postav se urcite radi mezi ty lepsi a ja si cely pribeh mega uzila a muzu jen doporucit!!! :))))

4,5*

Kudík
06.11.2023 5 z 5

Jednoduché a příjemné čtení s osvěžujícím truhlářem Hudsonem Strongem a sešněrovanou právničkou Rebeccou Madisonovou, která s postupujícím počtem stran trochu povolí a promění se v Becs. Bavila jsem se nad tím, jak je dokonalá právnička s důrazem na neprůstřelnost smluv, ale zrovna v tomto případě jí to až tak nevyšlo. Ještě lepší je poznávání rodin, a to jak Hudson plynule zapadne a okouzlí její rodinu a Becca žasne nad tou jeho, která je náramně bezprostřední a jeho sestry DD, PP a CC naprosto úžasné, hlavně v případě porozchodové terapie. Líbí se mi narážky a pocta romantickým filmům a komediím v podání Samotář v Seattlu, Dokonalá partie, Pomáda, Návrh.... :)
Pravda, Rebecca sice není úplně pozitivní hrdinka a občas máte chuť jí vzít kabelkou, aby se jí rozsvítilo, ale přesto někdy svojí reakcí překvapí, jako mě tato kniha. 4,5*

Hypatia1010
06.11.2023 5 z 5

(SPOILER) Za mě rozhodně skvělý příběh plný humoru a romantiky, prostě oddechová jednohubka. Trochu jsem se titulu obávala, protože pár podobných námětů už jsem četla. Ale nakonec jsem byla nadšená. Autorka sama v podstatě poukazuje na to, že se inspirovala filmovými romantickými komediemi - Dokonalá partie a Samotář v Seattlu, které patří i k mým oblíbeným.
Rebecca se vlastními schopnostmi a pílí vypracovala na vysoký post v právnické kanceláři, ale utrpěl tím její osobní život. Nemá čas na vztahy, ale nyní se dostala do situace, kdy by se jí přítel, třeba i falešný, náramně hodil. A tak uzavře smlouvu s Hudsonem, kterého potkala v hotelovém baru. Ona potřebuje doprovod na sváteční víkend s rodinou, kde se má oslavit zasnoubení její sestry s jejím bývalým, a Hudson zase potřebuje peníze. Jenže se to od začátku začne komplikovat a nakonec si Becca uvědomí, že se do Hudsona zamilovala.
Tuhle jízdu jsem si opravdu užila. Navíc, jak jsem pochopila se jedná o autorčinu prvotinu, takže klobouk dolů za to, jak se toho zhostila. Jen upozornění pro náročnější čtenáře - žádný hlubší smysl v díle nehledejte. Opravdu se jedná o poctu romantickým komediím, prostě odlehčený žánr pro relax a pobavení.

dam.si.knihu
06.11.2023 5 z 5

Když jsem si přečetla anotaci, tak jsem věděla, že tohle by mohl být přesně ten příběh, který mě bude bavit. Překvapil mě víc, než jsem čekala. Po delší době jsem četla knihu, kterou jsem nechtěla dát z ruky a stránky mi utíkaly pod rukama.

Autorka si připravila opravdu skvělý feel good příběh, kde se jí povedlo perfektně vykreslit hlavní hrdiny, které si nejde než jen zamilovat. Dala jim skvělou jiskru a uvěřitelnou lásku. Rozhodně nebudete mít prostor se nudit, je to vtipné, čtivé a návykové hned od začátku. A i když je tam možná spoustu klišé, tak věřte tomu, že Vám to vadit nebude. :)

Zpozornět by měli ti, co viděli například film Návrh (ja bych na něj mohla koukat furt, protože Sandra Bullock a Ryan Reynolds jsou :)), protože tenhle humorný romantický román bude sázka na jistotu.

Autorovy knížky

2023  81%Smlouva na lásku

Kniha Smlouva na lásku je v

Právě čtených1x
Přečtených142x
Čtenářské výzvě9x
Doporučených3x
Knihotéce137x
Chystám se číst147x
Chci si koupit28x
dalších seznamech4x