Slon v Polívce

Slon v Polívce https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493897/bmid_slon-v-polivce-zpP-493897.jpeg 4 15 2

Čtyři skoro nejlepší kamarádi a sprchující se slon v rybníku. To není sen, to jsou prázdniny v jednom zapadákově, kde se normálně nic neděje. Až když přijede maringotka se zbytkem Cirkusu Vomáčka, nevyjdou všichni obyvatelé z údivu. Mají v Polívce slona, který si hraje s mrňaty, a můžou se těšit na velkolepé cirkusové představení. Ovšem nic není zadarmo, a tak se musí zachránit tonoucí slonice Jolanda, pak objasnit její unos a najít ztracené dopisy, uhasit požár a odhalit další záhady. Trochu detektivka, trochu letní selanka a hodně kamarádství – takový je prázdninový příběh v malé vísce tak trochu na konci světa.... celý text

Přidat komentář

eliska2126
06.07.2022 4 z 5

Slon v polívce je docela utlounká knížečka, která by se mohla líbit jak klukům tak holkám.

Co udělá parta kamarádů, když se v jejich rybníce Polívka najednou zjeví slon, který táhne maringotku? A co udělají, když se najednou slon ztratí?

Já knížku taky četla a líbila se mi. Jen bych asi být autorem začala šetřit slovy jako třeba debžot. Bylo to tak jak rána na oko a bylo tak toho až moc.

Arbenin
12.04.2022 5 z 5

Skvělá kniha (nejen) pro děti, která svým humorem pobaví všechny milovníky slovního humoru. Věřte mi, že Libunu si zamilujete stejně, jako já️.
Pokud se Vám líbily i předešlé knihy Jiřího Holuba, nezklame Vás ani Slon v Polívce.