Slavnostní otevření

Slavnostní otevření https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479349/mid_slavnostni-otevreni-6qP-479349.jpeg 4 35 12

Dare Valley série

< 3. díl

Když se Peggy McBrideová přestěhuje do Dare Valley v Coloradu, to poslední, s čím se tam chce setkat, je nezadaný muž. Ze svého rozvodu se poučila, že láska i manželství jsou ošidné, a jako svobodná matka a nově jmenovaná zástupkyně šerifa má starostí i práce až nad hlavu. Avšak potom, co se ve městě objeví majitel sítě hotelů a proslulý hráč pokeru, začne ji přitahovat muž, s nímž by ji nikdy nenapadlo mít cokoli společného. Milionář Mac Maven přišel do Dare Valley s ambiciózními plány na rekonstrukci starého hotelu Velehora a na jeho přeměnu v luxusní pokerové letovisko. V celém městečku existuje jediný člověk, jenž mu dá otevřeně najevo svůj nesouhlas, a sice zástupkyně šerifa Peggy McBrideová, která má zásadní výhrady vůči hazardu. Přestože je její úhlavní protivník, Mac v ní vytuší něhu i vášeň, jež v ní touží osvobodit. A protože pomáhá sestře Abbie s výchovou svého dospívajícího synovce, Peggyinu situaci chápe a dokáže proniknout pod její drsnou a nenávistnou masku. Když neznámý člověk pohrozí výbuchem bomby v hotelu právě během jeho slavnostního otevření, Mac a Peggy jsou nuceni spojit síly a zjistit, kdo je za hrozbu zodpovědný. Společná práce je sblíží a probudí v nich dosud doutnající touhu, kterou Peggy vší vůli popírá a jíž se brání. Podaří se Macovi Peggy přesvědčit, aby překonala rozdíly mezi nimi a vsadila si po dlouhé době opět na lásku?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

The Grand Opening , 2013


více info...

Přidat komentář

zoew
08.01.2024

(SPOILER) Strašně se mi to vleklo, v podstatě se tu nic neděje, do 100. stránky se dozvíte, že Peggy napadl los a Macův synovec překročil rychlost v nedovoleně zapůjčeném Ferrari, takže jsem se dál neobtěžovala číst.

Szilvia1
28.09.2022 4 z 5

Slavnostní otevření bylo napínavější jako druhý díl.Líbilo se mi jak se Mac choval ke svému synovci Dustinovi ale i ke Kiethovi.Knížka byla pěkná.


narisa
30.08.2022 5 z 5

Třetí díl za mě super. Skvělé čtení, které se nevleklo a velice mě okouzlil vztah Maca a jeho synovce Dustina, stejně tak pak jeho vztah s jeho budoucím synem Keithem. Už v předchozí knize mě velice zaujala interakce mezi Peggy a Macem a tak jsem se na toto pokračování velice těšila. A nezklamalo. Mac byl opravdu správný chlap. Peggy byla zase velice svérázná, ale zároveň citlivá ženská, která se jen tak nedá a jeden si k ní musí prokousat cestu. A dění v obou rodinách mě velice těšilo. Hlavně ta pospolitost, soudržnost a láska byla skvělá.
Jen mě mrzí, že asi nevyjde pokračování. Alespoň to tak nevypadá. A v originále má série Dare Valley asi jedenáct dílů. Škoda, moc jsem se těšila na vývoj vztahu Rhetta a Abbie.
Rozhodně doporučuji.

Hatshepsut
07.07.2022 4 z 5

Hodnotila bych 3,5 hvězdami. Příběh opět čtivý jako celá série, ale i mě zde trochu vadila zatvrzelost hlavní hrdinky versus až idelální muž. Na druhé straně se mi líbí, že autorka dokáže postavy líčit nejen černé nebo bílé. Vždyť snad každý máme nějaké problémy, s kterými se musíme v životě srovnat. A určitě se to lépe zvládá, když máte podporu přátel a rodiny, což nakonec i nepřístupná Peggy pochopila.

mikika
14.03.2022 3 z 5

další díl romantikuše série, ale tentokrát malinko problém, tak nesympatickou a zaťatou hlavní hrdinku jsem už dlouho nepotkala. pochopit, co na ní hrdina vidí, má problém ostatně i jeho okolí...

alzbeta4340
03.11.2021 4 z 5

Povzbudivý příběh policistky Peggy a majitele pokerového hotelu Maca. Vysoce odpočinkový příběh, není to ale úplně bezmyšlenková romantika. Peggy pečuje o syna, Mac o sestru a synovce a jejich starosti dodávají čtení atmosféru běžné životní reality.
Každý další román z městečka Dare Valley se mi líbí o trošku víc. Takže já se určitě těším na pokračování.

petulkapeta
21.10.2021 5 z 5

„Někdy najdeme spojence ve chvíli, kdy to nejmíň čekáme.“
„Milovat neznamená zachovat se vždycky tak, jak si milovaný člověk přeje.“

Tak ze začatek v podstatě ona ho ma rada, ale nechce si to přiznat a on ji ma rad a klidně ji to přizná. No nejlepší konec, jak to tak býva ten mě pobavil asi nejvic :)

Tuhle serii mam moc rada a tešim se na další díly :)

Knižní střípky
06.10.2021 3 z 5

Máte-li rádi, či spíše rády romantické příběhy, které nejsou nudné a rozhodně nejsou hloupé (naštěstí), nepotřebujete mít sexuální scény na každé druhé stránce, tak mohu SLAVNOSTNÍ OTEVŘENÍ k příjemnému odpočinkovému čtení doporučit.

Celá recenze v záložkách recenzí od Knižní střípky

Arsi
27.09.2021 5 z 5

Nejlepší díl z trilogie. Kniha mě bavila.

keiko33
12.09.2021 5 z 5

Na tento par som sa tesila a nesklamal. Bol lepsi ako predchadzajuci. Ano Peggy bola chvilami az neznesitelne protivna, ale vzhladom na to cim si presla a na jej povolanie sa jej necudujem. No a Mac bol zlaticko s pevnymi zasadami a velkym srdcom.

biki
30.08.2021 3 z 5

Při koupi knihy jsem si nějak neuvědomila, že se jedná už o třetí díl série. Zaujala mě totiž úvodní scéna, takže jsem očekávala zábavný romantický příběh. Ale čím déle jsem četla, tím méně mě kniha bavila. Peggy mi totiž po celou dobu šla dost na nervy svými nekompromisními černobílými názory, naproti tomu Mac byl dokonalý až moc. Zajímavé je, že i další nezadaná ženská postava se neprojevovala zvlášť sympaticky, zatímco její protějšek a jeho přítel byli prakticky stejného ražení jako Mac. Nejlepší postavou, aspoň pro mne, se stal malý Keith, toho se podařilo autorce vystihnou moc dobře. Kniha se mi také zdála dost zdlouhavá, jistá redukce textu by jí asi prospěla. Závěrem použiju oblíbenou frázi - neurazí, nenadchne. Předchozí a eventuální následující díly si téměř s jistotou nekoupím.

Fifth Element
20.08.2021 4 z 5

Byla lepší než druhý, ale ne lepší než první díl.. Byla dobrá, ale ne tak, že bych Peggy nejradši nakopala za její nabubrelost a zatrpklost v jejím celkem mladém věku..
A Mac?
Nedostizny, neexistující ideál na jehož místě bych už dávno spáchala zločin...dlouho už říkám, že romány pro ženy by se spíš měly řadit mezi fantazy :)))
Ale teď jsem zase zvědavá, jak to skouli Rhett s Abbie :))

Autorovy další knížky

Ava Miles
americká
2021  75%Země Nory Robertsové
2021  72%Francouzská hostina
2021  79%Slavnostní otevření

Kniha Slavnostní otevření je v

Právě čtených1x
Přečtených50x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce136x
Chystám se číst42x
Chci si koupit9x
dalších seznamech2x