Sladkovodní kuchařka

kniha od:

nehodnoceno
Sladkovodní kuchařka

KoupitKoupit eknihu

Sladkovodní ryby si své místo v edici Jídlo jako lék zasloužily nejenom obsahem zdraví prospěšných látek, ale i skvělou chutí, a navíc i snadnou dostupností. Vždyť Česká republika je zemí rybníků, řek a rybářů. Přesto je spotřeba ryb dlouhodobě poměrně nízká snad i proto, že si mnoho lidí s jejich úpravou neví rady. Jenže kde najít inspiraci, jak rybí maso chutně a snadno připravit?Autor Milan Palička se rozhodl široké veřejnosti zpřístupnit své osvědčené rodinné recepty i speciality svých přátel. Sladkovodní kuchařka, výpravná česká kuchařka pro vaření ze sladkovodních ryb, je věnována nejen rybářům a jejich rodinám a dalším příznivcům rybích pokrmů, ale i všem, kteří rádi chutně i zdravě vaří, kteří se snaží zařazovat do jídelníčku zdravé potraviny nebo chtějí zhubnout. Prostě a jednoduše všem, kdo si chtějí pochutnat na nápaditě upravené rybě, ale přitom vařit rychle a nenáročně...celý text

https://www.databazeknih.cz/images_books/93_/93273/sladkovodni-kucharka-93273.jpg 00
Žánr
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno, Smart Press
více informací...
Nahrávám...

Komentáře (0)

Kniha Sladkovodní kuchařka

Štítky

jídla z ryb

Autor a jeho další knihy

Milan Palička
česká, 1950

Kniha Sladkovodní kuchařka je v

Přečtených1x
Knihotéce1x