Slabikář včelky Máji

Slabikář včelky Máji https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/199709/bmid_slabikar-vcelky-maji-qT7-199709.jpg 3 14 2

Kniha uvede děti do světa včelky Máji a jejích kamarádů. Obsahuje 38 poutavých příběhů,které doprovázejí úžasné celostránkové obrázky.A navíc je každý příběh věnován jednomu písmenu abecedy.Slova,jež tato písmenka obsahují jsou uvedena v přehledu před vyprávěním.Kniha je tedy nejen zábavná,ale i poučná a provede děti českou abecedou.... celý text

Přidat komentář

Alizon
20.06.2016 2 z 5

Tak to dopadne kdyz se kniha prelozi z nemciny do cestiny, ale musi se zachovat slova na urcite pismenko abecedy. Mnohdy je tam to slovo nacpano uplne urputne a do "deje" (ktery tam mimochodem moc neni) tak uplne nezapada. Mnoho slov je naprosto nevhodnych pro vekovou kategorii, ktere je kniha urcena (deti, ktere se uci cist), deti jim nemohou rozumet. Dceru, kdyz spouste slov nerozumi, tedy knizka vubec nebavi. Diva se tedy hlavne na obrazky. Jedine za ty obrazky davam 2 hvezdicky. Je spousta daleko lepsich knizek, ze kterych se deti mohou ucit cist. Dostali jsme ji jako darek, jinak bych ji (po nahodnem prolistovani) rozhodne doma nemela.

kamila3499
14.06.2016

Absolutně nevhodná pro děti v rozsahu 6 let..... Můj syn slabikuje...a spousta výrazům nerozumí....... Kdo to bože psal a skládal????


Autoři knihy

Waldemar Bonsels
německá, 1880 - 1952