Slabikář štěstí 4 - Strachy, vztahy, svoboda

Slabikář štěstí 4 - Strachy, vztahy, svoboda https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/435378/bmid_slabikar-stesti-4-strachy-vztahy-sv-Zpf-435378.jpg 4 11 4

Slabikář štěstí série

< 4. díl >

„Strachy se vracejí jako nevyléčená minulost nebo přicházejí jako výzva budoucnosti. Jsou to velmi potřebné rozcestníky na naší osobní cestě, které jednou všechny pochopíme a vyléčíme.“ Autor o knize: Plně důvěřujte svému srdci a rozumu. Vše je ve vás, všechny odpovědi. Postavte se na nohy a řekněte si: „Toto zvládnu!“ A zvládnete to!!! Toto je největší tajemství při jakékoliv bolesti, strachu, nemoci, nejistotě, těžké životní situaci. Největší nepřítel žije totiž ve vás, protože když sami sobě podrážíte nohy, nadevše se oslabujete. Nejvíce podpory zvenčí se vám dostane, když uvěříte ve své schopnosti. Opusťte se, nechte vše na ramenou vašich zachránců (bohů, farářů, psychologů, doktorů, právníků, vlivných kamarádů, rváčů, přehnaného nebo falešného duchovna...) a vše půjde mnohem pomaleji a bolestněji, ani jen metr cesty si nezkrátíte. Ano, je dobré žádat o pomoc, vždy však jde o ten správný poměr: ani se nepodceňovat, ani se nepřeceňovat. Nejen slzy, jinak se oslabíte. Nejen údery, jinak se vysílíte. Chce to spíše zdravou komunikací určit hranice. Nesmírně mě těší, že nepotřebujete číst tyto věty, protože jste je už dávno objevili v sobě. Pouze jsem vám je připomněl, tak jak vy mně připomínáte mnoho jiného. Děkuji vám za to.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , HladoHlas
Originální název:

Šlabikár šťastia 4 - Strachy, vzťahy, sloboda , 2018


více info...

Přidat komentář

Ďumbierka
26.10.2020 5 z 5

Opäť prišiel v tom najlepšom čase. Odovzdal čo som potrebovala. S láskou môžem len odporučiť. Kto by si mal knihu prečítať, k tomu/tej si cestu určite nájde ❤️.
Ja sama som ďalší šlabikár čítala až po niekoľkých rokoch a tak to malo byť :)

moničina
23.12.2018 2 z 5

Prvé dve Šlabikáre boli výborné, tretia bola slabšia a táto ma vôbec nebavila. Téma by aj bola zaujímavá, ale nepáčil sa mi ten štýl písania. Taká omáčka stále dokola.


vanchovi
10.10.2018 4 z 5

Na túto knihu som sa veľmi tešil a som trochu sklamaný, aj keď podľa hodnotenia to asi tak nevyzerá. Autor sa dosť často odkláňa od témy, v niektorých momentoch mi to príde ako také jeho voľné rozprávanie, ktoré síce je zaujímavé, ale nemá podľa mňa súvis s témou. Predchádzajúce šlabikáre sa mi páčili viac.

Kamienkova33
27.09.2018 4 z 5

Myslím, že z tejto knihy si každý niečo zoberie, ak sa zaujíma o takéto témy, za mňa super :-)

Kniha Slabikář štěstí 4 - Strachy, vztahy, svoboda je v

Právě čtených1x
Přečtených14x
Doporučených1x
Knihotéce8x
Chystám se číst2x
Chci si koupit3x