Chytrá a sexy

Chytrá a sexy https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/234005/bmid_sky-high-air-chytra-a-sexy-qKE-234005.jpg 3 81 18

Sky High Air série

1. díl >

Noah Fisher se po osudové tragédii, při níž mu zahynula milovaná osoba, zapřisáhl, že se už nebude vázat a nikoho dalšího si již tak blízko k tělu nepustí. Brání se velkým citům a především dalším zklamáním. Aby si pročistil hlavu, rozhodne se odjet na hory a vskrytu doufá, že na něj čeká i něco víc než jen obří zasněžené svahy a dobře vychlazené pivo. Proti nějakému nezávaznému románku by rozhodně nic nenamítal. A to ještě netuší, jaké žhavé dobrodružství ho na cestě za odpočinkem čeká… Plány mu totiž zhatí Bailey Sinclairová, neuvěřitelně přitažlivá kráska, která se tak snadno neopouští, a vdova po jednom z nejváženějších klientů Sky High, letecké společnosti, jíž je Noah spolumajitelem a kterou si právě Bailey vyhlédla pro realizaci svého nebezpečného plánu...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Smart and Sexy , 2013


více info...

Přidat komentář

Twoo
15.02.2024 1 z 5

Sileny brak, ale na druhou stranu, co jsme cekali? Videli jsme tu obalku, ze jo? A ten nazev!! Jinak hodne komentaru zde je lepsich nez cela kniha.

Lucif
08.09.2023 2 z 5

No, určitě si tuto knihu znovu nepřečtu a chvílemi jsem si říkala, že jí snad ani nedočtu. Téměř nesmrtelní hrdinové, spousta sexu (někde do podrobností), nedokončený příběh vedlejších hrdinů atd. Zkrátila bych jí na polovinu a upravila několik věcí a pak by to asi byla oddechovka, která by se mi líbila. Jak tu mnozí v komentech zmiňují: "Chytrá" v názvu je dost zavádějící. Bláznivá, umíněná, tvrdohlavá, možná i odvážná, rozhodně samostatná a odhodlaná, určitě sexy, ale chytrá? O něm by se "chytrý" říct dalo. Postavy jsou fajn, vlastně i příběh je celkem zajímavý, jen je to vše přehnané.


Jája92
20.03.2021 3 z 5

Jako oddechovka to nebylo úplně špatné, až na to, že kniha obsahuje takové množství nesmyslů, že postupně už jen znuděně obracíte stránky. Netuším, co mělo být na Bailey chytrého. Ještě se mi nestalo, aby mi byly sympatičtější vedlejší postavy, mluvím o Madie a Brodiem.

Kristy.Seb
29.08.2020 4 z 5

No, kniha byla v celku i napínavá. Ale jinak mě děje nijak nezaujal.

kikikrat
10.02.2020 2 z 5

Co na tuhle knížku říct... četla se dobře, hledala jsem nějaký oddech a toho jsem se dočkala. To by bylo k tomu kladnému.
Nerozumím tomu proč je v názvu “chytrá” protože to jí rozhodně nevystihuje. Občas mi ta ženská lezla na nervy..
Ta kniha rozhodně neurazí ale také ani nenadchne.

janina66
10.05.2019 1 z 5

kniha mě zklamala. Ani červená knihovna ani erotika. A jako že hrdinka měla být chytrá?????

Mabie
24.09.2018 1 z 5

No to byla ale trága. Ani červená knihovna, ani erotický román, spíš takový paskvil. Za mě propadák a dost děsný.
Jedna hvězda asi za to, že autorka z písmen tvořila slova.

Marla
03.08.2018 2 z 5

No, nějak jsem nepobrala, proč by ta hlavní hrdinka měla být chytrá...to spíš, ale to už psala Sidonie.j....jinak je to taková oddychovčička, tak na jedno líné letní odpoledne, hezcí mladí lidé, akční děj:))), spousta sexu, prostě tak si to čtení užít a knížku odložit/měla jsem ji půjčenou z knihovny/. A jdu číst druhý díl/také půjčený/.

avalonek
23.02.2018 2 z 5

Sakra,a já jsem si tu knihu koupila..Škoda peněz teda..To bylo opravdu slabé,asi už jsem hodně rozmazlená,protože je spousta lepších spisovatelek..Nejlepší byla Madii a Brody a doufám,že se v dalším díle alespoň rozjedou..

Evka3814
11.01.2018 2 z 5

No pan a paní dokonalá, přišlo mi to přehnané a jaksi dokonale umělé:)))která blbka by si brala neustále lodičky na takové cesty, že:). Také pochybuji že by měli při pronásledováni vrahounů chuť na sex:0 No tato kniha se moc nevydařila, ale snaha se cení

Sidonie.j
12.12.2016

Chytrá a sexy ? Spíš blbá a nadržená. Tak tahle knížka mě teda zklamala na plný čáře, nikdy knížku neodkládám nedočtenou, ale tohle dočíst bylo teda mnoho přemáhání...

Aracely
22.06.2016 3 z 5

Kniha mne docela zklamala. Musím souhlasit s komentáři níže... Co mě nejvíc štvalo, byly absurdní milostné scény. Jde jim o život, střílí se po nich, visí někde na střeše a on má v tu chvíli erekci :-D. Dál to rozvádět nebudu. Prostě čtivá oddechovka, to ano, ale nic víc od toho Nečekejte.

mysacka
19.05.2016 2 z 5

Popravdě nevím co bych ke knize napsala za kladnou recenzi. Ze začátku mě sice vtáhla do děje ale pak mi přišlo, že už se vše opakuje.. taková hoňka za pokladem a pořád stejná, okořeněná sexem, i když.. nevím ani ten mi tam nesedl :-D Mezi odpad bych knihu neřadila, ale byla taková nudná, nestalo se mi u ní, že bych ji musela přečíst během chvilky, jak moc by mě zaujala. Docela mě zklamalo, že jsem si ji koupila, věřila jsem, že bude lepší. navíc děj byl strašně průhledný a hlavně to.. jo ted příjde určitě sex :-D doufám, že druhý díl bude lepší. každopodádně pokud bude třetí, doufám, že bude o Madii a Brodym, ti dva se mi začli líbit. I když Noah byl taky skvělý, Bailie mi přišla jako kačena a vůbec ne chytrá.

cukrovka
18.04.2016 1 z 5

Kniha plná nesmyslů. Hned v úvodu jsem nechápala, proč si hlavní hrdinka hraje na únosce letadla, když letělo tam kam chtěla. Mohla přece zůstat schovaná a po přistání vylézt. Autorka by měla při psaní trochu přemýšlet.

syvritos
22.08.2015 3 z 5

Nemůžu si pomoct, ale mně hlavní hrdinka nepřišla tak chytrá :-)

FreshPatty
25.06.2015 3 z 5

Další kniha, na kterou jsem se těšila, ale docela mne zklamala. Sice jsem ji dočetla do konce, ale nijak mne nic nenutilo "pořád číst", o čemž svědčí i to, že mi trvalo asi měsíc, než jsem ji přečetla. Snadno předvídatelné a někdy i za vlasy přitažené "drama" zápletky. Popravdě jsem pořád čekala na pasáže, kde byl někdo jiný, než hlavní postavy - a to Brody a Maddie. :) Na tu knihu se vážně těším!

Chladnetka
30.05.2015 3 z 5

Tak nevím, asi jsem už přesycená literaturou tohoto typu. Byla tam spousta věcí, které mi vadily. V anotaci se píše, jak hlavní hrdina přijde o svou velkou lásku, a že už se nebude nikdy vázat, a nikoho si k sobě nepustí. Ale opak je pravdou. Nejen, že se hlavní hrdina stihne zamilovat během asi jednoho týdne, ale dokonce si najdou čas na milostné hrátky ve chvílích tak nečekaných, že nad tím člověku zůstává rozum stát (nehledě na to, že o této velké lásce se moc nezmiňuje). Co se týče milostných scén, tak ty už jsem přeskakovala, abych byla co nejrychleji u konce, což se mi u knihy moc často nestává. Takže slabý průměr, s tím, že si možná přečtu další díl.

Samira
25.05.2015 3 z 5

Od knihy jsem čekala trošku víc, nakonec to byla jen nenáročná, ale příjemná oddychovka na prázdniny. Bylo tam spoustu nesmyslů, ale hrdinové byli sympatičtí, takže proč ne. Nejvíc z celé knihy mě, ale brali Brody a Maddie, o kterých bude až třetí díl, ale na ten se opravdu těším.