Škola zvádzania

Škola zvádzania https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497469/bmid_skola-zvadzania-u1R-497469.jpg 4 102 11

Po románe Hriešne myšlienky prichádza obľúbená autorka historických romancí Sabrina Jeffriesová s druhým dielom čarovnej regentskej série Hriešni ctitelia. Začítajte sa do Školy zvádzania a spoznajte ďalších členov pánskeho klubu, ktorí spojili sily, aby uchránili svoje sestry pred zvodnými nápadníkmi! Keď Edwin Barlow, gróf Blakeborough, súhlasí, že pomôže sesternici svojho najlepšieho priateľa, impulzívnej lady Clarisse Lindseyovej, tuší, že ho čakajú problémy. Už dlhšie uvažuje, že sa ožení, no aj keď ho táto nespútaná kráska priťahuje, obáva sa, že ako manželka by bola úplne nevhodná. Odrazu si však uvedomí, že netúži po ničom inom, len si ju získať... Clarissa sa nemieni za nikoho vydať – ani za Edwina, o ktorom je presvedčená, že by bol panovačným manželom, a už vôbec nie za vplyvného francúzskeho diplomata grófa Duranda, ktorý je ňou doslova posadnutý a ustavične ju prenasleduje. Keď sa situácia vyhrotí, Clarissa prijme Edwinovu galantnú ponuku na sobáš v nádeji, že to jej prenasledovateľa odradí. Od manželstva neočakáva nič viac než priateľský zväzok, no ich čoraz horúcejšie bozky a objatia postupne prerastajú do neskrotnej vášne. Má však ich krehké puto šancu vytrvať, ak gróf Durand splní svoje vyhrážky a odhalí ich prísne strážené tajomstvá?... celý text

Romány Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

The Study of Seduction , 2012


více info...

Přidat komentář

Larinka
17.02.2023 5 z 5

Líbilo

karamelka57
07.03.2022 5 z 5

Ach, ano. Velmi pekny pribeh, ktoremu nemam co vytknut.


účetní
27.10.2021 5 z 5

Pěkná a čtivá romantika, Edwin se mi moc líbil a Clarissa také. A moc pěkný přebal, líbí se mi, když si hlavní hrdiny dokážu ztotožnit s přebalem, dává to čtení romantiky trochu jiný rozměr, když si ty postavy mohu ztotožnit s konkrétní podobou a zde to krásně sedělo.

moudivlacek
11.09.2021 4 z 5

Och! Kde jsou tací gentlemanové jak Edwin v našem světě? Každá žena by jej brala všemi deseti! Sice jsem tušila, proč Clarissa je taková k mužům, přesto mě zaráželo, jak dlouho to dokázala tajit. A i když jsem dlouho odhadovala jiný důvod neústupnosti Francouze, skutečnost byla horší - zaslepenost ale v jiném směru.
Každopádně byl pro mne nejen pravý gentleman ještě někdo jiný, a nejen jím - byl i skutečný přítel - Warren. Díky němu Edwin zjistí, co skutečně slovo "přátelství" obnáší.
Takže nejen romantika a vtipné a zároveň trochu sarkastické scénky mezi hlavními hrdiny, ale i poučení - člověk nemusí být sám, stačí se dívat kolem a pochopit lidi poblíž něj.

cukrovka
23.12.2020 5 z 5

Klasická romantika kde to mezi hlavními hrdiny správně jiskří. Čtivé, oddechové čtení.

Maruš.D
09.06.2020 5 z 5

No tak na Edwina jsem se strašně Těšila a nezklamal mě. Příběh byl tak nějak to, co jsem očekávala. Obě hl. postavy se mi zamlouvaly, byly vtipné, hezké, milé, trošku komplikované. Každý z nich si nesl v sobě něco svého a báli se o to podělit. Jenže nejlepší lék je, vždy o všem mluvit narovinu. Čtení jsem si užila, kniha se četla sama a já ani nepostřehla, že už jsem na konci. :-)))

marketa4469
17.08.2019 4 z 5

Klasická červená knihovna, na oddych dobre počtení.

munka
19.05.2019 4 z 5

Pekný romantický príbeh, tajomstvá a láska. Oddychové čítanie, ktoré potešilo a navnadilo na pokračovanie.

jaja1989
21.12.2018 4 z 5

Už v předchozím díle bylo jasné, že spolu skončí.

alzbeta4340
20.09.2017 5 z 5

Typický a celkově povedený kousek svého žánru. On má zájem o ni, ona o něj. On ji chrání a ona tají zlé tajemství z minula. Jak to dopadne, je nám čtenářkám jasné. Pro každého takové čtení není, ale já jsem si užila dva zábavné večery s knihou.

havrmoni
14.11.2016 5 z 5

Po předchozím díle jsem si spravila chuť. Tohle byla ta dobrá Jeffries,kterou mám ráda. Moc pěkné mohly by být další díly.