Skauting

Skauting https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/122492/skauting-122492.jpg 5 13 3

Kniha pro rádce družin a členy skautingu (a nejen pro ně), kteří se chtějí dovědět více o činnosti skautské organizace. Kniha je sestavena z částí: Skautské vycházky, výlety a výpravy, Lesní moudrost, Skautská praxe v přírodě, Schůzky v klubovně, Skautské ideály, Stupně zdatnosti a odborky, Nejkrásnější stezka.

Přidat komentář

Leat
28.06.2022 5 z 5

Přemýšlím, že by děti měly navštěvovat skaut, tak jsem hledala knihy na toto téma. Můžu říct, že bych si přála zažít skauting ve formě, kterou zachycují autoři. Skauting jako filosofie dobrého a slušného života. Místo, kde Vás starší děti formují, vštěpují Vám trvalé, cenné hodnoty. Z příběhů vystupuje radost být skautem. Plus tam najdete praktické informace, jak se vyznat v mapě, jak ji číst,... Musím říct, že mě kniha navnadila, abych se víc zajímala o téma skautingu a přežití v přírodě.

Turlogh
05.09.2021 5 z 5

Velká směs informací a rad ve skautingu od celé řady autorů, počínajíce naším zakladatel A.B. Svojsíkem, až opět k Zetovi, editorovi. Doporučuji pročíst všem skautkám a skautům, ať mají přehled. Howgh.


Joges
07.09.2012 5 z 5

Co dodat, další bezvadná knížka Miloše Zapletala. Manuál, jak si zaradit v klubovně na schůzce nebo venku na výpravě, případně při jiné nouzové situaci.