Síla pozitivního přístupu

Síla pozitivního přístupu
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/308256/bmid_sila-pozitivniho-pristupu-pts-308256.jpg 4 18 18

Jak výrazně zlepšit atmosféru doma i v práci a zcela změnit svůj pohled na sebe a své okolí? Jak se vyrovnat s nástrahami, které nám život staví do cesty? To vám prozradí tento mezinárodní bestseller uznávaného autora seberozvojových knih Jona Gordona. Vydejte se na poučnou a inspirující jízdu, během které odkryjete deset kroků pro dosažení skutečného úspěchu a spokojenosti. V poutavém příběhu plném silných myšlenek najdete návod, jak překonat nepříznivé okolnosti a získat ze sebe i z druhých to nejlepší. Vychutnejte si jízdu svého života!... celý text

Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Grada
Originální název:

The Energy Bus , 2007


více info...

Přidat komentář

Lily101
30.09.2021 5 z 5

Kniha se mi moc líbila, byť některým pasážím jsem nedokázala uvěřit. Chvíli trvá, než si navyknete na metaforu s autobusem a přestane na Vás kniha působit trochu komicky.

Tato kniha je velmi vhodná pro:
- osoby mající zájem o pozitivní myšlení-tedy “začátečníky” (jak je napsáno recenzentkou pode mnou);
- pro osoby, které z nějakého důvodu (např. jim život dal dost překážek do cesty v rámci krátkého časového období a vše se jim zhroutilo jako domeček z karet) pozapomněli či přestali aplikovat v životě pozitivní myšlení (zjistíte, že znovu chcete-buď před čtením nebo při čtení-myslet pozitivně + se Vám vybaví situace, kdy Vám pozitivní myšlení přivedlo do života příjemné až nádherné okamžiky v životě);
- pro rodiny (obzvláště pro ty mající problém s nedostatkem energie či jak to popsat/?/ či časově náročné profese a tedy nedostatek času na děti/ostatně hlavní protagonista Jiří se s tím také potýká/).

ALE HLAVNĚ:
- pro začínající manažery;
- pro stávající manažery (je jedno z kolikaroční praxí).

Prvních cca 50 stran může působit jako kýč až nečtivě (hl. pro ty, co už se o tématiku pozitivního myšlení zajímali), ale vydržte! Výborné čtení do čekáren u lékařů i zubařů, na cestu MHD atd. neb kniha obsahuje dílčí kapitoly, které mají hlavní dějovou linii. Min. z počátku doporučuji číst pozvolna a pak už se to bude číst samo.

TheEvelyn
03.09.2021 4 z 5

Knížka je velmi zajímavá. Oceňuji proložení jednotlivých pravidel do příběhu. Řekla bych snad, že pro člověka, který se tímto tématem nikdy nezaobíral a chtěl by začít přistupovat k životu pozitivně, je tato knížka velmi přínosná.


MartinaO1
09.06.2020 4 z 5

Pěkně se čte, akorát mi trochu vadí téměř až recesivní překlad jmen a situace jsou popsány jako z nereálného prostředí.ale shrnuto pěkně, do hloubky se však nejde. Jsou lepší Knihy a na toto téma.

hypersexuálka
17.03.2020 5 z 5

Skvělé, čte se úplně sama. Krásně podaný příběh, stručně, jednoduše a hlavně pravdivé ze života. Určitě doporučuji.

mariva
20.09.2016 4 z 5

Čekala jsem další knihu o pozitivním myšlení, ale tahle mě překvapila způsobem vyprávění příběhu a s ním i nenásilnou formou předanými radami. Jedna myšlenka se mi líbila natolik, že ji sem přepisuji:
"Cílem života je žít s mladickým elánem, dobře se bavit a dojet na konečnou co nejpozději a s úsměvem na rtech."

Autorovy další knížky

Jon Gordon
americká
2016  73%Síla pozitivního přístupu
2018  80%Tesař