Venkovanka v Londýně

Venkovanka v Londýně https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/110376/venkovanka-v-londyne-110376.jpg 3 16 4

Sezóna ve městě série

1. díl >

Mladá venkovanka Susanna Hamptonová prožívá svou první společenskou sezónu v hlavním městě, kde o ni začne projevovat zájem švihácký lord Pendleton. Je sice zámožný, ale současně i arogantní, a tak není právě tím typem manžela, jakého by si Susanna představovala a o jakém snila. Přesto ji čímsi přitahuje. Netrvá dlouho a Susanna se dočká toho, v co doufala – žádosti o ruku! Je to sice nevinná dívka z venkova, ale i tak je odhodlaná roznítit manželovu touhu a rozpustit ledy, jež mu svírají srdce…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

A Country Miss in Hanover Square , 2009


více info...

Přidat komentář

miruska1
15.05.2022 1 z 5

Podle začátku jsem čekala, že hlavní hrdinka bude trošku dobrodruh, ukázala jse jako ušlapla ťuťka která působila ako hlupaňa. Hlavní hrdina byl nezajímavý a nudný patron. Až na pár stránek, celé to bylo nudné.... Jedná hvězda za snahu autorky něco splátat

Červená33
06.04.2022

Šla jsem si zkontrolovat datum vydání knížky. Čekala jsem minimálně o 100 let méně. Něco tak hloupoučkého a naivního jsem dlouho nečetla, ani ten záporák nebyl vlastně nijak moc záporný.


vcielka
27.01.2020 odpad!

Bože môj už nikdy viac. Začínam sa báť ostatných kníh od tejto autorky. Taká nuda na toľkých stranách... To bol vlažný slabý čaj chudobného človeka s veľkým prebytkom vody. Hlavný hrdina nemastny neslany a hlavná hrdinka hlúpa, ľahkovážna, hlúpa, naivná, hlúpa a hlúpa. Povrchné s nepodstatnymi opismi absolutne nepodstatných veci, čo príbeh nijak neposuvaju, a ktoré sa ani nepoužijú v neskorších pasážach. Ak si chcete ušetriť pár hodín života od zbytočneho balastu, zahoďte túto knihu a ani ju nepredavajte škodoradostne tyransky ďalej.

modranka
12.05.2014 1 z 5

Kto má v príbehoch rada bály, opis šiat - anglickú plesovú sezónu, bude sa knižka páčiť. Pre mňa bola nudná, nudná, nudná. Nepochopila som, prečo autorka charakterizovala hlavnú hrdinku ako múdru, keď všetko čo urobila bolo hlúpe a naivné. Štipka dobrodružstva. U mňa len jedna hviezdička.