Navždy tvůj

Navždy tvůj https://www.databazeknih.cz/img/books/92_/92142/mid_sestry-reedovy-navzdy-tvuj-lsx-92142.png 3 20 4

Sestry Reedovy série

< 2. díl >

Vždy vážná a zodpovědná Spring si nikdy nic nezačala s mužem, který by bral život na lehkou váhu. Pohotový a vtipný Clay McEntire, kterému přátelé říkají „bláznivý Clay“, vůbec není její typ! Jenže možná právě proto se do něj bláznivě zamilovala

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Hero for the Asking , 1988


více info...

Přidat komentář

Tynule
03.04.2023 2 z 5

Summer přijede na navštívit její sestra Spirng, která pobude dva týdny a si sestru užít. Spring je typ ženy, která má v hlavně jasno je vyrovnaná, při zemi, chce muže který bude zodpovědný. Určitě by to nemel být muž co bere život na lehkou váhu. Až do doby než pozná Clayna - nejlepší kamarád Summer. Clay je vtipný , pohodový a divně se obléká s tím by si Spring nikdy nezačala. Však Clay se jí dostává pod kůži tak jako ona jemu.
Kniha je opravdu z červené knihovny. Jak říkám takové sci-fi pro ženy které se nikdy nestane. Jako oddechovka dobrá

georginaa
15.05.2021 2 z 5

Až trochu přeslazené, ale zároveň vtipné dialogy mě bavily. Jedno odpoledne uteklo jak voda a další příběh dočten. U těchto knih vypínám mozek, ale jak dočtu, další den pomalu zapomenu o čem to bylo, je to pro mě pouze na chvíli zapomnění od reálného světa.


jitka7
12.08.2020 2 z 5

Prostě Harlequin. Bylo to až moc přeslazené, něco mě i rozčilovalo, takže úplně relaxační to pro mě nebylo. Takové knihy asi pro mě nejsou.

havrmoni
12.05.2019 3 z 5

Krátká nenáročná sladce romantická jednohubka. Totálně relaxační.