Můžu reklamovat svého manžela?

Můžu reklamovat svého manžela? https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513310/bmid_muzu-reklamovat-sveho-manzela-Dbu-513310.jpeg 4 24 5

Sestry Callaghanovy série

< 2. díl

Je normální, že si raději zajdete k zubaři, než abyste trávila čas s manželem, že? Myslela jsem si, že mám život vyřešený. Jsem kardiochirurg s milujícím partnerem a dvěma nádhernými holčičkami. Až na to, že můj manžel si pod pojmem ‚milující‘ představuje lhaní, podvádění a sexování po celém Londýně. Což znamená, že si rozhodně zasloužím vrácení peněz. Ale teď když jsem svobodná, jsem připravená být zase zadaná? Je tu pár drobných problémů: 1) Naposledy jsem šla na rande, když byl v módě džínový look a moje obočí bylo prakticky celé vytrhané 2) Muži teď nosí směšně úzké džíny. 3) Neumím používat seznamovací aplikace, ale aspoň se nemusím převlékat z pyžama. 4) Tou nejslibnější věcí, kterou s chlapem máte společnou, může být láska ke krevetám. 5) Nevím, jestli mám rande zahájit pozdravem ‚ahoj‘, ‚čau‘, nebo ‚nazdárek‘ Říká se, že všechno se děje z nějakého důvodu. V moři je spousta dalších ryb. Ale co se stane, když se vám všechno rozpadne a vy nemáte ponětí ani jak správně nahodit?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Can I Give My Husband Back?


více info...

Přidat komentář

EvikU.
07.02.2024 5 z 5

Druhý díl sestry Callaghenovy. Užila jsem si ho ještě mnohem víc než první díl. A znovu jsem si potvrdila, že nesmím dát na dojem z obálky. Obsah je milý, dojemný, nádherně napsaný.

Emma je rozvedená, doktorka kardioložka. Po 2 letech od rozvodu zkouší jít opět na rande a užít si to. Mít důvěru sama v sebe. Potom, co jí manžel neustále podváděl to není úplně lehký. Má kolem sebe ale 4 sestry, které jí nenechají smutnit. A v práci skvělou kolegyni Mag.

V tomto dílu se z jejích sester objevuje nejvíce Lucy a Beth. Lucy je pěkné číslo, pomáhá jí hlídat její dvě dcery Iris a Violet, které si střídá s tím padouchem Simonem (bývalý manžel). Píšu padouchem, protože nejde jen o podvádění, postupně se v knize vybarvuje víc a víc.

Vrátím se k Lucy. Dělala knihu opravdu vtipnou, někdy jsem se fakt musela smát. Byla to neřízená střela, ale myslela to s Emm dobře. Líbil se mi vztah všech sester. Provázanost s prvním dílem byla nenásilná. Hezké momenty i z nemocnice s pacienty.

Ke konci knihy nám příběh zamotá ještě žena jménem Sisy. Ukázalo se, že Emma má opravdu děsně velké srdce a bylo to moc krásný. Fandila jsem jí, aby jí nový vztah s Jagem, také doktorem vyšel. Rozvodem život nekončí.

monika0181
08.09.2023 3 z 5

Když čtu u knih hodnocení, moje osobní bývá většinou lepší než jsou jiná hodnocení. Ale tentokrát mi kniha opravdu nesedla. Byla místy vtipná, ale celou dobu je to hrabání v manželství, kde byl manžel opakovaně nevěrný, rozvodu a následky po té. Bohužel ani konec na mě nepůsobil tak, že by bylo již vše vyřešeno a hrdinka se posunula dál. Mě nenadchlo a zatím nemám v plánu číst další knihu autorky.


petulkapeta
05.09.2023 5 z 5

Miluju tuhle rodinku a tyto sestry jak stojí při sobě a bojuji proti špatnostem na nich spáchaných druhým pohlavím. Jinak Emma byla super stejně jako jeji holky. Těším se na další sestru a taky Lucy ktera dělá skopičiny,ale je tu vždy když má být. A Jagovi sem fandila od začátku.

pip11
17.08.2023 4 z 5

Kniha se točí kolem Emmy a jejího rozvodu se vším, co s tím souvisí, a také kolem sesterských i obecně rodinných vztahů. Příběh mi moc vtipný nepřišel, možná byl místy úsměvný.

katerina8112
01.04.2023 5 z 5

Série Sestry Callaghanovy..
Tento díl nám dává nahlédnout do života druhé sestry Emmy..

Tato kniha se čte velmi dobře, je naplněna humorem, ale taky vede k zamyšlení jak dlouho dokáže nekdo žít vedle člověka, který je mu nevěrný a dělat, že se nic neděje,, jenom" kvůli dětem?
Emma to vydržela až do té doby, kdy si dala za podpory vsé rodiny ten nejlepší vánoční dárek a to, že ho vykopla z domu a že svého života..

Jde ale úplně vymazat někoho s kým mate děti a společnou minulost?
Jde to jen tak zase začít znovu?

Na knize se mi líbilo, že v jedné zčásti byla propletená s prvním dílem, ale pokud jste ho nečetli tak to vůbec nevadí..

Už se těším na příběhy dalších sester a nejvíc na Lucy, která mě neskutečně bavila..

Kniha Můžu reklamovat svého manžela? je v

Právě čtených1x
Přečtených29x
Doporučených2x
Knihotéce80x
Chystám se číst52x
Chci si koupit11x
dalších seznamech3x