Sesterstvo sobotního sauvignonu

Sesterstvo sobotního sauvignonu https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/510293/bmid_sesterstvo-sobotniho-sauvignonu-63dab63dac717.jpg 4 35 7

Jedna sedmička téhle čtyřce nikdy nestačí. Od autorky bestselleru Proč máma pije. Otázka není, jestli Claire potřebuje skleničku. Otázka je, jestli existuje dost velká sklenička. Manžel jí zahnul s nejlepší kamarádkou. Děti na ni volají sociálku, kdykoliv jim dá k večeři zeleninu. Naštěstí ale potkává nové kamarádky, které spojuje náklonnost k tekuté terapii. Společně snad Claire přesvědčí o tom, že život zraje jako to víno. Nebo aspoň o tom, že nabízí něco lepšího než jen žehlení a věčné posluhování přechytralým potomkům.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto
Originální název:

The Saturday Night Sauvignon Sisterhood , 2022


více info...

Přidat komentář

cherubinka
15.04.2024 4 z 5

Opět skvělá Gill Sims a její specifický druh britského humoru. Kdo nezná předchozí knihy, alespoň první Proč pijící mámu, tak asi narazí a knížka ho tolik bavit nebude. Já jsem si ji přečetla s chutí.

TeaPeter
05.03.2024 1 z 5

Podle anotace a komentářů jsem si myslel, že by to mohla být lehce humorná, laskavá kniha o tom, že ne vždy jde všechno, jak by si jeden přál. Místo toho to ale byla hysterická šaráda, která ze všeho nejvíce byla koncentrovaně depresivní nebo třeskutě vtipná. Prostě přiznávám, že jsem při výběru knihy sáhl pořádně vedle. Nebo jsem to měl číst až po nějaké lahvince?


knihomolka525
14.02.2024 odpad!

Na obsahu knihy mě nezaujalo vůbec nic.Zpovykané děti,které terorizovaly matku neustálým se domáháním něčeho . Neurotická matka a manžel šiml na kterém rajtovala jeho firma.....

kikies
13.11.2023 5 z 5

Předchozí série autorky Proč máma pije... už byla trochu vyčpělá, ale tady to dýchá novými postavami a čerstvými problémy.... je to super, asi jako ostatně každý začátek. Bavilo mě to, nasmála jsem se, odreagovala a hodnotím velice kladně!

manteca8619
14.08.2023 5 z 5

Já se snad v životě u žádné knihy tak často a nahlas nesmála!!! Od autorky jsem žádnou jinou knihu zatím nečetla a tak sem netušila co mě čeká. Naprostá bomba! Claire má vše po čem touží ženy - dům, manžel, děti...jenže její život najednou semele nevěra a o to horší je zjištění, že milenkou manžela je její nejlepší kamarádka. Claire potřebuje skleničku a novou kamarádku, které by se svěřila. A tak se stane, že Claire se dostane do party žen s podobnými problémy a všechny společně zkouší nové věci a navzájem se podporují v těžkých chvílích, které prostě život občas přináší.
A na závěr musím ještě jednou vyzdvihnout, že autorka má úžasný smysl pro humor a u žádné knihy jsem se tolik nenasmála (fakt na hlas)!

BohyněKuchyně
23.05.2023 5 z 5

Tak čekala jsem, že to bude vtipné. I když jsem od autorky ještě nic nečetla. Knížka však předčila mé očekávání a bavila mě od začátku do konce. Fakt mi bylo líto, že už skončila. Claire žije se dvěma spratky a manželem, který se k ní chová jako ke kusu hadru. Je pořád v práci, jenže někdy taky není v práci a místo toho spí s nejlepší kamarádkou Claire. Když to milá Claire zjistí, chvilku se snaží všechno překousnout, ale ono to není tak snadné. A tak čekáte jestli se s tím kreténem usmíří, jestli odpustí své nejce Emily, nebo jestli už těm svým smradům vyliská. Všechno se tak nějak zlepší, když si najde nové kamarádky, se kterými začne úplně jiný život. Svobodnější, sebevědomější a ....no však si to přečtěte! Zasmějete se a určitě je v ní mnoho poučného do života.

Pípasek
17.05.2023 5 z 5

velmi vtipným způsobem zachycující běžné problémy žen, které jsou zahlceny prací v zaměstnání, výchovou dětí a neustálým kolotočem nedoceněných povinností v domácnosti, Do toho nevěra, pomluvy atd, Do této doby plné starostí, přinese trochu zapomnění

Autorovy další knížky

Gill Sims
skotská
2018  66%Proč máma pije
2019  72%Proč máma nadává
2021  82%Proč máma zase pije
2020  81%Proč je mámě všechno u ***!
2023  75%Sesterstvo sobotního sauvignonu

Kniha Sesterstvo sobotního sauvignonu je v

Právě čtených1x
Přečtených42x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených2x
Knihotéce46x
Chystám se číst33x
Chci si koupit18x
dalších seznamech2x