Pomsta

Pomsta https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/297490/bmid_pomsta-3OV-297490.jpg 4 22 10

Sesterstvo série

< 3. díl

Před pěti lety se Myřina těhotná dcera stala obětí opilého řidiče, jenž z místa tragédie navíc chladnokrevně odjel. A co hůř, pachatel dokonce unikl spravedlnosti, neboť šlo o syna velvyslance a na celou rodinu se vztahovala diplomatická imunita. Myra Rutledgeová oplakávala dceru a současně šílela vzteky, protože v tomto případě byla spravedlnost na pachatele krátká. Myra a jejích sedm přítelkyň sdružených v Sesterstvu, spolku žen fungujícím jako prodloužená ruka zákona, nemilosrdně trestají všechny zločince, kteří tragicky změnili jejich život. Teď se jejich terčem stal floutek z bohaté a vlivné čínské rodiny, jenž dosud nemusel nést zodpovědnost za žádný svůj čin… Dokonce ani za smrt nevinného člověka.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Vendetta , 2005


více info...

Přidat komentář

Veronika33
27.12.2020 3 z 5

Zo začiatku som si myslela, že autorka sa rozpísala a už nebude táto séria taká ťažkopádna, ale v druhej polovice knihy zasa čudné zvraty, dokončenie pomsty, také nijaké. Celkovo je to také striedavé, časť knihy super pútavá a potom bim a úplne iný štýl, akoby písala iná osoba, ktorá navyše nie je úplne vyrovnaná. Po dočítaní tretieho dielu musím konštatovať, že autorka nebude moja srdcovka a pravdepodobne už od nej knihy nebudem čítať.

zoew
08.12.2020 2 z 5

Tohle byl zatím nejslabší díl..... a budu-li upřímná, nejsem si jistá, jestli další pokračování chci část.


emilieselden
08.11.2020 3 z 5

Ze začátku mi přišla taková nereálná ale později mě chytla a bavila. Alespoň tam nebylo žádné zdržování, natahování a zdlouhavé popisy děje. Takže docela fajn.

Leena
19.10.2019 2 z 5

Konečně jsem to dočetla.. Za tak překombinovaný příběh plný převleků by se nemusel stydět ani agent 007:-( Nejvíc mě dostalo to, že jedna ze sester tak milovala svého psa, že mu místo psího žrádla dávala hamburgery a svoje jídlo. Chudák pes:-( Působí to vše nějak neuvěřitelně. Pokud by měl někdo o ty tři díly zájem, ráda mu je přenechám:-) Já už to číst znovu nebudu.

Doubravka1975
09.10.2019 3 z 5

Oddechový, pohádkový čím dál víc ujetý příběh asi končí.... Na jednu stranu jsem i ráda, že jsou jen 3 díly, ale na druhou stranu by mě docela zajímaly další pomsty zbývajících čtyř žen.
Celá série je chvílemi úplná bondovka, ale je tam snad úplně všechno.... romantika, napětí, akce, únosy, duchařina, přepych, prachy....

georginaa
26.07.2019 4 z 5

Tak třetí díl mě připadal tak nějak divný? Takový únos a pak vrácení zpět a to mi přišlo ujetý. No pobavil mě únos Jacka, to nemělo chybu. Dle konce by mělo být pokračování, ale zřejmě to u nás nebude, škoda...docela bych ráda věděla jak to vše dopadne.

Jaruš7
09.03.2019 4 z 5

Jde to, ale dře to.
Takhle rozjetý důvod je jako být na dráze pro start mezikontinentální střely. Představu si pro příště zakážu.
Autorka se nesnaží vymanit ze sirupového klišé, ale když se dvojice ostře pohádala, to jsem se skoro lekla, že nastala změna, no napravili to ujištěním, že jsou si navzájem stále láskou a oporou.
Pochopit sérii pomůže, dozvědět se něco z autorčina životopisu. Takže jo, špatné zkušenosti, rozkol, hořkost za selhání i z rozčarování, oddanost vůči pěti dětem, a zidealizovaný nový vztah a jeho cenná hodnota, a vztahy jako to, co je třeba zušlechťovat. Takto cítím tuto četbu, vzít ji, i přes ten lehce pocukrovaný děj, jako informaci o životních zkušenostech, ve kterých, alespoň v románu je možné si užít msty.
Je jiná, taková svérázná, ale ve výsledku trefně přijatelná.

veveronka
10.03.2018 5 z 5

Super,jako vždy přečtené jedním dechem

bábuška
20.09.2017 3 z 5

První knihou jsem byla nadšená, měla v sobě touhu napravit spáchané křivdy, druhý díl byl sice o něco slabší,ale,pořád byl plný napětí a přání po spravedlnosti. Třetí knihou jsem byla částečně rozčarovaná, sledování podezřívajícího milence bylo dost trapné a únos hlavního viníka z Číny a jeho následné věznění a mučení mi připadá dost přitažené za vlasy. Celá trilogie Sesterstvo je celkem dobrá oddychovka.

Ishir
28.06.2017 5 z 5

Prostě skvělé snad bude pokračování

Autorovy další knížky

Fern Michaels (p)
americká, 1933
2009  72%Důvěrné tajnosti
2006  85%Vzdušné zámky
2011  71%Manželská hra
1999  73%Bílý plamen
1999  87%Cesta k bohatství