Oko za oko

Oko za oko https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274445/bmid_oko-za-oko-TeX-274445.jpg 3 29 12

Sesterstvo série

< 2. díl >

Příběh pomsty sedmi odhodlaných, rozhořčených žen, které vinou lidské krutosti a lhostejnosti utrpěly těžkou ztrátu. Všechny se odmítly smířit s nespravedlivostí, s bezmocí práva, a vytvořily Sesterstvo, které se důmyslně a nesmiřitelně mstí těm, na něž zákony nestačí. Mstitelky navenek nemají nic společného, ale všechny spojuje životní tragédie a pocit křivdy z bezzubých zákonů. Kdo vrátí hrdost Julii Watersové, jež oddaně pomohla manželovi dosáhnout kariéry senátora a celou tu dobu se nechala šikanovat a zneužívat jen proto, aby ji nakonec odkopl jako nepotřebný hadr...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Payback , 2004


více info...

Přidat komentář

Veronika33
27.12.2020 3 z 5

Tento diel bol o niečo lepší ako predchádzajúci, ale zasa mi vadili nereálnosti, duchárské stretnutia atď. Pomsta, ktorá mala byť hlavnou témou tejto časti sa mi zdala akosi zamlžená, iba tak okrajovo spomenutá, a sfúknutá na pár stranách, čudné. Keď som si na goodreads pozerala koľko má táto séria dielov (nakoľko mi už bolo jasné, že všetky príbehy sa za 3 diely nevyriešia) skoro ma prekotilo, že 32 kúskov!!! Vzhľadom ku kvalite tejto série vydanie ďalších dielov nehrozí, niežeby som o prípadnej kúpe uvažovala.

zoew
14.09.2020 3 z 5

O dost slabší, než 1. díl. Jsem zvědavá na 3. knihu v sérii, snad bude lepší, než tato.


Leena
18.10.2019 2 z 5

Co to sakra mělo být? Jednička špatná, dvojka ještě horší. Náhodou si miliardářka vybere ženy, které prahnou po pomstě..Náhodou jim vše vychází. To působí tak neskutečně a ještě nelogicky a špatně napsané, že nad tím zůstává rozum stát:-(

Doubravka1975
09.10.2019 3 z 5

Tak oddechový, pohádkový příběh pro dospělé pokračuje. Na konci jsem jen nevěřícně kroutila hlavou a musela se i trochu smát, jak to vyřešily....

georginaa
13.07.2019 3 z 5

Celý díl se špekulovalo koho pomstít, co a jak udělat, a ke konci knihy přišlo rozuzlení. Takže z toho čekání jsem byla fakt na pochybách. A závěr??? Nějak jsem nepochopila pomstu senátora. Celou knihu o něm se mluvilo a konec....... no mělo to být lépe vyřešený. Jak můžou být pomstěný když vlastně o tom neví??? Nějak jsem to nepochopila...nu což i tesař se někdy utne.

Jaruš7
06.03.2019 4 z 5

Druhá v sérii Sesterstvo, no, když už první mě navnadila svým cílem msty a to nelegálně spravedlivým, tak jízda v druhém dílu musí být alespoň na hraně. A taky byla. Chystaná pomsta od další mstitelky zasáhla i další padouchy, ale i mě, byl to růžové, nadýchané a vonělo to sladce po malinách. Růžová vata napatlaná na akci, kde místo krve, tekly pachatelům slzy dojetí, (mě i :-), detailní představa :
Citace :"Mám počítat do tří? " Namířila a počítala od jedné do tří. Když se ani nehnul, střelila ho do špičky vyleštěného střevíce. Kolem se rozstříkly kousky černé kůže a třísky z parketové podlahy spolu s kapičkami krve nalepenými na cáry černé ponožky. " (A on nic, přitom ten výsledek vypadal na nášlapnou miniminu.)
" Od úsměvu ji rozbolely už i zuby.". (Asi by se předem měla zmínit o zánětu v dutině ústní, snad sanice, ale i zde nic.)
Pomocný zásah od korunované hlavy byla z nouze ctnost - či z průšvihu post ?
Spousta nekonečného obdivu a horoucí lásky v dlouhodobém vztahu postarších bohatých partnerů a neustálé bezbřehé financování dechberoucích nápadů, tak to je náročné nekombinovat to kapkou Krve z meče a ohněm.
No, byla to teprve druhá pomsta, a tak třetí snad přečtu bez cukrového zásahu, stačila by špetka humoru, ale to asi nehrozí, takže překvapení v očekávání, neboť pomsta v tomto dílu byla neskutečně "Fikaná". (F)

veveronka
10.03.2018 5 z 5

Super,jako vždy přečtené jedním dechem

Ishir
19.06.2017 5 z 5

Z pokračování zklamaná nejsem a hurá na třetí díl nemůžu se dočkat jak to dopadne.

bábuška
12.06.2017 4 z 5

Těšila jsem se na pokračování a zklamaná jsem nebyla. Děj byl plný napětí, jen ta část kolem únosu mi připadala trochu přitažená za vlasy, ale výsledek jen chválím. Tento druh knih jsem nikdy moc nečetla, ale pokud jde o prosazování spravedlnosti, tak mohu jen doporučit.

Simi
30.10.2016 odpad!

První díl nebyl špatný. Měl nápad. Taková pomsta s.r.n. Druhý díl je však velmi slabý, nelogický a nedomyšlený. Škoda.

justify
03.08.2016

Naprosto úžasná kniha. Už dlouho jsem nečetla něco tak napínavého. Mám už objednaný třetí díl.

biki
24.05.2016 1 z 5

No nazdar! Včera jsem to přelouskala. Ještě tak první půlka se docela dala, ale v druhé polovině se to zvrhlo do totálního nesmyslu, které ani já nejsem ochotna tolerovat (a že z četby harlekýnek vydržím opravdu hodně). Celou dobu jsem fandila Jackovi, ale i v jeho případě se to také nějak zvrtlo. Netuším, jestli se odhodlám k zakoupení dalšího dílu.

Autorovy další knížky

Fern Michaels (p)
americká, 1933
2009  72%Důvěrné tajnosti
2006  85%Vzdušné zámky
2011  71%Manželská hra
1999  73%Bílý plamen
1999  87%Cesta k bohatství

Kniha Oko za oko je v

Přečtených40x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených3x
Knihotéce78x
Chystám se číst14x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x