Sensei ze Šambaly IV

Sensei ze Šambaly IV https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/183656/bmid_sensei-ze-sambaly-iv-Avi-183656.jpg 5 16 6

Sensei ze Šambaly série

< 4. díl

Tato kniha je pokračováním předchozích dílů knih, kde Sensei odhaluje svým přátelům hluboké znalosti světových dějin zahrnující období od starověkého Egypta až po současnost. Tato kniha odhaluje mnoho tajemství. Ale to není nic ve srovnání s tím, co v sobě SKRÝVÁ.

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Ibis
Originální název:

Sensej. Iskonnyj Šambaly , 2005


více info...

Přidat komentář

Bafy
30.09.2021 5 z 5

"Aby se výhonek Dobra prodral skrz tvrdou slupku Zla, je velmi složité. Ale v tom je smysl! Výhonek v sobě nese sílu budoucího mohutného stromu. Probíjí se skrz tloušťku Zla; dokonce se ani nepředpokládá, kolik cenných plodů může za svůj život ten Strom dát, ukojit jimi hlad a žízeň unavených poutníků, navrátit jim sílyna jejich cestě k rodnému Domu."

knihyKeMne
16.03.2020 4 z 5

Na 600 stranách je popsán poslední den pobytu Senseie s mládeží a tentokrát se teda pořádně "rozkecal". Spousta informací je pro mě nesrozumitelná, ale to asi závisí na stupni vývoje té které duše. Opět se velice kontroverzně probírá bible a asi to (tahle kniha) není úplně vhodná četba pro křesťany. Navíc to vyprávění zní asi jako ty knihy o celosvětovém spiknutí mocných v zákulisí a všechny možné konspirační teorie. Takže tu máme celou převyprávěnou historii v duchu konspirací. Nevím, jestli to bylo nutné do knihy zařadit, značně to snižuje její důvěryhodnost.

Přes to všechno se objevuje důležitý prvek - filozofická otázka, nakolik bude lidstvo tíhnout k materiálnu a zlu, že bude schopné zničit samo sebe, s důrazem na to, že závisí na postoji každého z nás. A tedy jakýkoliv pokrok, nový objev, může lidstvu jak nesmírně prospět, tak i nesmírně uškodit. Lidstvo musí být na nové objevy psychicky vyzrálejší a duchovnější, jinak budoucnost nebude nic radostného.

Jestli tu tentokrát jsou nějaké důležité informace, pak se v tom velkém objemu dost ztrácí. No třeba to byl záměr. Já už si nejsem jistá ničím.


DivnýJanko
07.06.2017 5 z 5

viac ako kniha

damarose
04.04.2015 5 z 5

Souhlasím, že tohle není literatura na jeden večer. I pro mě trochu náročnější čtení. Plné informací, které člověk nemůže jen tak přejít, je třeba u ní i přemýšlet. Knížku doporučuji, myslím, že Vás může překvapit :).

KetrinZel
24.10.2014

Velmi obsáhlá, na mě působila až depresivně. To, co je zde rozepisováno se dá vlastně shrnout do pár vět. ...vše kolem je faleš, ale my máme svobodnou volbu...........jiná rada tam není. K čemu mi je vědět všechny ty nepravdy do podrobností, když normální člověk nemá šanci si ani tyto info ověřit.

KetrinZel
18.05.2014

Kniha je, tak jako předešlé velmi zajímavá a přínosná. Nicméně má přes 400 stran a je nabitá informacemi, které se nadají jen tak "zhltnout". Je to studijní materiál pro hloubavé a zvídavé, není to na půjčení z knihovny a do určitého data dočíst.

Štítky knihy

alternativní historie Šambhala

Autorovy další knížky

2014  63%AllatRa
2012  91%Sensei ze Šambaly I
2014  96%Ezoosmóza
2013  93%Sensei ze Šambaly IV
2012  93%Sensei ze Šambaly III