Sára. Kniha třetí

Sára. Kniha třetí https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182480/bmid_sara-kniha-treti-BdK-182480.png 5 97 16

Sára série

< 3. díl

Další volné pokračování příběhů holčičky Sáry přináší spoustu nových, vzrušujících dobrodružství! Spolu se svým kamarádem Sethem získají novou kamarádku Anetu a těší se společně ze svého tajného místa ve stromovém domě. Navíc vás Šalamoun, Sářin věčný přítel, učí, že je nepřirozené prožívat cokoliv jiného než šťastnou spokojenost. Tato kniha je zkrátka o objevování toho, jak se znovu vrátit ke svému přirozenému šťastnému já – za všech okolností! Tedy o tom, jak žít šťastný život a jak tuto šťastnou spokojenost sdílet s ostatními.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Sara. Book 3 , 2002


více info...

Přidat komentář

matogeminimato
22.11.2023 5 z 5

Tako kniha nie je pre deti, je pre všetkých ktorý chcú znovu nájsť,, svoje šťastné ja". Ale ak túto knihu čítajú deti, tak si môžu uľahčiť život už na začiatku. Ale ako sa vraví,, chybami sa človek učí "A v tejto knihe je to názorne a jednoducho dané. Ak sa nám stane niečo nepríjemné, či zlé(dokonca sa tomu dá predísť ) - málokedy na to v tej chvíli pozeráme čo dobrého nám to môže dať. Možno až s odstupom času.... Lenže ide to prakticky hneď a to je dôležité. Ušetríme veľa času ktorý by nám zabral výčitkami a stresom a zbytočným,, analyzovaním" situácie...
Takže odporúčam každému túto knihu.
,, Vnímajte, kdo naozaj ste, a majte preto k sebe úctu "

bety-4081036
25.06.2023 3 z 5

Za mě nejslabší díl. Většina lidí píše, že je to skvělé zakončení atd. Mě se to zdálo skoro úplně stejné jako minulý díl. Knihu jsem, ale přečetla a pokud natě tuto sérii řadu bude se vám líbit o toto.


DYRKA98
11.02.2023 5 z 5

Nádherná kniha!!!! Moc povznášející zakončení trilogie.

zuzana4291
08.01.2023 5 z 5

Nádherné završení předchozích dvou knih. Celá série je poučná a jde si z ní hodně vzít. Doporučuji nejen dětem, ale i dospělím. Je na každém, co si z této série knih vezme.

Cady
31.03.2022 4 z 5

Tímto bych chtěla shrnout všechny díly trilogie.
Knížky se mi pod ruku dostaly poprvé v mých letech puberty, kdy jsem soudila knihy podle obalu ;). Knihy mi tudíž přišly dětinské, a to přeci není nic pro takového dospěláka ve vývinu. Jenže jsem se mýlila. Knihy nebyly určená JEN pro děti, ba naopak si myslím, že dospělý z nich bude vstřebávat více.
Moc se mi líbí, že v knihách nejsou žádné skryté významy, vše je naservírováno na zlaté podnose, aby jste je nepřehlédly a mohli se na ně plně soustředit.
Doporučuji ji hlavně lidem, kteří chtějí poznat sami sebe a své nitro. Jen musíte myslet na to, že vyprávěno z pohledu dítěte.

VeruMalfoy
06.01.2021 5 z 5

Nádherné zakončení kouzelného příběhu. Nejhezčí knížka z trilogie. Štěstím jsem si pobrečela na pár posledních stránkách!

ditul
31.07.2019 5 z 5

Celá série se pro mě stala srdcovkou.
*Silná emoce nebo pocit spojený s určitou věcí ti za prvé ukazuje, jak moc ti na dané věci záleží. Čím silnější je tvá emoce, tím víc ti na tom záleží. A to druhé, co se můžeš díky svým emocím dozvědět je, jestli jsi v daném okamžiku v souladu s tím, co chceš a co pokládáš za důležité.
Když prožíváš jakoukoliv silnou emoci, která ti není příjemná, jako například strach, hněv, žárlivost, pocit viny nebo naopak obviňováni, znamená to, že myslíš na něco, na čem ti velmi záleží. Jenže na to myslíš způsobem, který není v souladu s tím, co skutečně chceš.
A naopak, když prožíváš nějakou silnou emocí, která ti je příjemná, jako například láska, ocenění, radost nebo zvídavost, znamená to, že myslíš na něco, na čem ti velmi záleží - a zároveň na to v daném okamžiku myslíš způsobem, který je v souladu s tím, co skutečně chceš.
*Negativní emoce nejsou nic špatného. Díky nim si můžeš uvědomit, co způsobuješ svými myšlenkami.
Není špatné, když prostřednictvím citlivých konečků prstů zjistíš, že je sporák horký. Díky citlivému hmatu si zachráníš prsty před popálením. Negativní emoce také fungují jako takový ukazatel. Jejich prostřednictvím zjišťuješ, že není dobré se dal držet dané myšlenky, se kterou jsou svázané

Šalamoun
12.03.2019

Krásná kniha.Všechny díly čtené po druhé a jedním dechem :).

rarášek
05.09.2018 5 z 5

Poslední třetí díl byl skvělým zakončením této cesty za poznáním, spolu se Sárou, Sethem a Anetou jsem si velmi užívala vyučování moudré sovy Šalamoun. Celá tato série byla velmi moudrá a poučná. ❤️❤️❤️ "Milovat svůj život... Těšit se na to, co máte před sebou... Vědět, že to všechno postupně pochopíte..."

Erawan
04.09.2018 5 z 5

I třetí díl je stejně úžasný a poučný jako ty dva předchozí...

Orange8knihomol
14.02.2018 5 z 5

Lépe napsané to být už doopravdy nemohlo! Celá tato série mě naučila určité věci a po přečtení každého dílu, jsem se cítila velmi uvolněně a sebejistě. Nevím, čím to bylo. Asi sytylem, kterým je celá série napsána. Určitě si ji celou přečtěte!

Analady
24.09.2017 5 z 5

Přečetla jsem všechny díly Sáry a tento třetí se mi líbil ze všech nejvíc. Kniha mě rozhodně pozitivně naladila. Šalamoun je skvělý.

Kulhavá
14.01.2016 5 z 5

"Duchovní" literatury jsem přečetla opravdu hodně. Příběhy Sáry, Šalamouna a jejich přátel jsou pro mě ale to nejlepší co v této oblasti lze číst, z čeho se poučit. Mě osobně četba všech tří knih o Sáře hodně pomohla vidět svět více růžověji :-)

G.I.Jane
04.08.2014 5 z 5

Třetí kniha pouští do příběhu další postavu, Anetu, další kamarádku, tak zažijeme konfrontaci nejprve s cizí osobou, která se nám pomalu odkrývá, zjistíme, že ztratila matku, a jak se dá s tímto vyrovnat, pak holky řeší zranění svého kamaráda Setha....... tedy máme k nahlédnutí jiné životní situace a k tomu rady Šalamouna /moudré sovy/. My, poučeni z předchozích knih však již víme, že musíme zůstat otevřeni /mít otevřený ventil/, musíme vibrovat /být napojený na Proud/ a nezaměřovat se na to co nechceme, nýbrž se soustředit na svá přání /to co nechceme, tedy negativní emoce nahradit pozitivními, pak se otevíráme/ a nespěchat!!!! Sebe si představit jako drahokam, který pod tíhou starostí světa zešedl, zanesl se, není již lesklý, krásný, třpytivý, ale když jej začneme leštit /aktivně sbírat pozitivní myšlenky/, pak zjistíme, že je stále stejně krásný. Stačí kousek po kousku, a nepřestávat pracovat. Ten kdo to vzdá, rezignoval na život. Tohle si z knihy odnáším já.

RenataP
08.02.2014

Knihy o Sáře jsou knihy, které mne vždy pohladí na duši. A hlavně, jak píše kamibe, naučit se zacházet se svými emocemi, je to nejtěžší na světě.A vracíme se s ní do dětství, do chvil, které jsme třeba my nebo naši rodiče ne moc dobře zvládli a v podstatě díky tomuto příběhu máme možnost si to v sobě vědomě emočně opravit.

kamibe
20.11.2013 5 z 5

Sáru miluju. Naučit se zacházet se svými emocemi je asi to nejtěžší učení v životě. Je moc příjemné, že existuje knížka, která učí to, co se ve škole neprobírá. Myslím, že se bude hodně líbit i dospělým, kterým záleží na tom, aby se měli dobře nejen vně, ale také ve svém nitru. Když jsem knížku četla své dospělé přítelkyni, docela ji to vzalo, protože v příběhu Sáry viděla sama sebe. S emocemi je to výuková záležitost na celý život.

Štítky knihy

pro dívky esoterismus, ezoterika dívčí romány

Autoři knihy

Esther Hicks
americká, 1948
Jerry Hicks
americká, 1927 - 2011

Kniha Sára. Kniha třetí je v

Přečtených153x
Čtenářské výzvě15x
Doporučených22x
Knihotéce58x
Chystám se číst40x
Chci si koupit15x