Sama sobě šéfem

Sama sobě šéfem https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/268957/bmid_sama-sobe-sefem-268957.jpg 4 12 7

Kniha Sama sobě šéfem aneb jak začít podnikat je určena všem ženám, které by chtěly začít podnikat nebo chtějí vědět co podnikání obnáší. Autorka popisuje všechny oblasti, kterým se každý kdo podniká musí věnovat a upozorňuje čeho se vyvarovat. Čtenáři zde najdou praktické rady a tipy podané srozumitelným způsobem. Kniha je doplněna o konkrétní příklady z praxe. Autorka sama začala s podnikáním na internetu. Zastávala vedoucí pozice v oblasti marketingu i obchodu a nyní se kromě vlastní firmy intenzivně věnuje podpoře žen a rozvoji jejich podnikání. Jako úspěšná podnikatelka zažila vítězství i prohry, a proto přichází na knižní trh s komplexní publikací pro podnikatelky, která má ambice stát se jejich nepostradatelnou pomůckou a průvodcem při budování vlastní úspěšné firmy. Ať už plánujete podnikat z domova, na internetu nebo vybudovat velkou společnost, tato kniha vám odpoví na otázky s tím spojené.... celý text

Přidat komentář

kleozpatra
16.08.2020 4 z 5

Výborná kniha, která pomůže se rozkoukat v rozličných aspektech podnikání, čte se lépe než mnohá beletrie. Leccos se hodí, jiné skoro odradí, ale autorka myslí na všechno a snaží se to ze všech sil dík svým zkušenostem usnadnit. Nakopnout vás do rozjezdu ale musí něco nebo někdo jiný.

zelena_zabicka
03.05.2018 3 z 5

je to taková laická učebnice - důležité a zajímavé informace podané srozumitelně. Pro začínajícího podnikatele, který plánuje drobné podnikání na živnostenský list je těch informací možná až příliš (velkou spoustu z toho vůbec nevyužije), ale pro člověka, který si plánuje vystavit něco většího je to asi dobrý odrazový můstek. Líbily se mi vložené zkušenosti přímo od žen-podnikatelek.


lucie1575
18.05.2017 4 z 5

Pro všechny, kteří chtějí začít podnikat nebo si potřebují uspořádat myšlenky, je tato kniha perfektní.

elyonka9643
20.04.2017 4 z 5

Jako základní informace o tom, co všechno podnikání obnáší výborné. Pokud si chcete založit firmu, začít něco prodávat nebo nabízet nějaké služby. A nevíte kde začít. Pak je tahle knížka must-have. Ať už jste žena nebo muž.

KaterinaJ11
25.02.2017 5 z 5

Hezky napsaná kniha, která může hodně pomoci v podnikatelských začátcích,

Anmara
20.07.2016 4 z 5

Velmi pěkně zpracovaná kniha s trošku jiným pohledem. Pro toho, kdo se chystá s podnikáním začít, má spoustu dobrých tipů a postřehů... ale dobré nápady tam mohou najít i ty, které už s nějakou drobnější formou podnikání mají zkušenost. Určitě doporučuji přečíst, pokud přemýšlíte o začátku podnikání nebo o jeho rozšíření.

kvapsv
06.01.2016 5 z 5

Jsem teprve na straně 101, nicméně určitý názor na knihu již mám. Kniha za Vás určitě nezačne podnikat, nevymyslí Vám know-how, nezaručí Vám úspěšný business, ale.. Dá Vám pár zatraceně dobrých rad do začátku, ukáže Vám, že je za čím jít a dá Vám naději, že i Vy to zvládnete. Díky této knize mám chuť číst mnohem více knih o úspěšných lidech, osobním rozvoji, myšlení a businessu jako takovém. Takže ačkoli knihu nemám dočtenou ani zdaleka, doporučuji VŠEM nejen ženám, které mají touhu a chuť začít podnikat na své triko.

Štítky knihy

podnikání

Autorovy knížky

Alexandra John
slovenská
2015  80%Sama sobě šéfem