Šarlatová vdova

Šarlatová vdova https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20104/sarlatova-vdova-20104.jpg 4 34 7

Sága rodiny Sinclairů série

< 3. díl >

Romantický příběh lásky mladé krásné vdovy, která po smrti manžela zůstala zadlužená, bez přátel a bez vyhlídek do budoucnosti. Setkání s charismatickým šlechticem vneslo do jejího života dobrodružství, naději a nakonec i skutečnou lásku. anotace cervenaknihovna.cz: Lucie Contrainová má velké potíže. Před několika měsíci ovdověla, a jediné, co jí manžel zanechal, jsou dluhy. Služebnictvo je dávno propuštěno, všechno cenné prodáno, ale věřitelé stále neodbytně tlučou na dveře. Dokonce to vypadá, že Lucy přijde i o střechu nad hlavou. A aby těch starostí nebylo málo, u dveří se objevuje vikomt Nicolas Ramsey, muž s krásnou tváří, a poněkud méně líbivou reputací, a žádá po chudé vdově něco, co si její manžel neprávem přivlastnil. Po prvním rozhořčení začíná Lucy zjišťovat, že život jejího manžela skrýval mnohá nepříjemná tajemství. Jenže „věc“ přezdívaná Šarlatová vdova, kterou vikomt urputně hledá, nalezena není, a když Lucy zjistí, že je na ni vypsána vysoká odměna, vidí v tom naději na záchranu. Proto se rozhodne Nicolasovi pomáhat v hledání…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Widow in scarlet , 2003


více info...

Přidat komentář

vcielka
14.05.2023 4 z 5

Vlastne, bola to celkom milá knižka. Celkom príjemne sa čitala

Dani5a
10.05.2023 2 z 5

Ovdovělá Lucy se potýká s dluhy po svém zesnulém manželovi. Seznámí se s lordem Richmondem, kterému pomáhá s pátráním po ztraceném rubínu... Knížka mne nebavila, možná to bylo i chybami v překladu.


helenkan
18.08.2022 3 z 5

Nebyl to špatný příběh. Jen jsem stále ještě něco čekala a ono nic. Nechci to ale hanět. Dobrá romantická oddechovka.

kacenka6144
18.06.2020 3 z 5

Ze série zatím nejslabší. A ani nevím, proč je do této série zařazená, jméno Sinclairů v knížce neobjevilo ani jednou. Lucy se nedá upřít snaha vyřešit všechny svoje problémy s hrdě vztyčenou hlavou a z Nicholase je prvotřídní ochránce, ale prostě tomu něco schází.

moudivlacek
29.01.2016 4 z 5

Moc hezké. Ona mne uchvátila svým postojem se ctí se vyrovnat s dluhy po manželovi. On svým přístupem k ní a svým velkým sebeovládáním v těžkých chvílích. Obdivovala jsem ho, že dokázal postavit se svému vnitřnímu strachu o milovanou osobu a znovu otevřít své srdce opravdové a čisté lásce.

Nuttelka
06.09.2013 5 z 5

velmi příjemné čtení... trošku jako o Popelce, která našla svého prince :-)

Shakespeare
03.05.2012

dozrávání hrdinů a smíření se s minulostí, aby láska mohla být velká a mocná