S naprostou jistotou

S naprostou jistotou https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/382397/bmid_s-naprostou-jistotou-fXG-382397.jpg 4 25 9

Elle Brodenová vede dvojí život. Ve dne pracuje jako úspěšná právní zástupkyně, v noci dává průchod své vášni ke zpěvu v nejtemnějších klubech na Manhattanu. Její tajemství nikdo nezná – ani Charlotte, mladší sestra, kterou prakticky vychovala. Zdá se ale, že Elle není jediná v jejich rodině, kdo něco skrývá. Když jí Charlotte oznámí, že našla vydavatele pro svůj první román, je nadšená… Ale pak její sestra zmizí. Když po ní začne Elle pátrat s pomocí Gabriela Velasqueze, starého známého z newyorské policie, čeká ji šokující zjištění. V sestřině románu se odráží její skutečný život a kterákoli z postav mužů-milenců tak může být zapletena do jejího zmizení. Elle se zoufale snaží Charlotte najít a usilovně prochází seznam podezřelých, kteří odpovídají fiktivním postavám ze sestřina románu. Netuší ale, zda již není příliš pozdě na to, aby zachránila sestru, o níž se možná jen domnívala, že ji doopravdy zná.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Dead Certain , 2017


více info...

Přidat komentář

soukroma
16.06.2022 2 z 5

Začalo to dobře a vypadalo to na důkladný právnický thriller. Jenže to by hrdinka nesměla pracovat jako obhájkyně v otcově firmě, a zejména se proměňovat v noci na nekontrolovanou sexbombu-zpěvačku. Jakmile se do tohohle úletu autor pustil, mne pustil z háčku, definitivně.

Janík511
06.06.2020 4 z 5

Kniha nebyla úplně špatná, líbila se mi. Do dvou třetin byla napínavá, jen mi vadilo, že v poslední třetině se odhalil vrah. Nevadí, já to autorovi nakonec opouštím, ale příště bych určitě vraha takhle brzo neodhalovala.


michaela.22
07.04.2020 4 z 5

Kniha se mi líbila, snadno se četla, skvělý námět. Bohužel nepatří mezi knihy, které vám uvíznou v paměti. Rozhodně se k ní hodlám vrátit, abych si její děj znovu připomněla.

Leona333
28.03.2020 3 z 5

Tak tohle mi autor neměl dělat! Příliš brzy na můj vkus, odhalil vraha... Druhá část knihy byla pak o tom, kdy to Elle docvakne, co je osoba X, vlastně zač?!
Jinak měla kniha docela slušný potenciál, námět. První část je vyprávěna z pohledu Elle a ve druhé části příběhu, jsou už na vyprávění, popisování dva...

Acquenta
04.02.2020 3 z 5

Opravdu dobrý námět na knihu , to cením, ale kniha mě začala bavit až v druhé polovině, když se v ní objevil Tyler. Nicméně jsem hned od začátku poznala, kdo je, to bylo dost jednoduché. Stejné dialogy mi nevadily, naopak mi to přišlo zajímavé, jednou je číst ze strany Elly a jednou ze strany vraha :)

maryska09
14.08.2019 2 z 5

Zajímavá detektivka, která se rychle čte, je napínavá a překvapí. Ale... tajná proměna hlavní hrdinky ve zpěvačku je zcela zbytečná, stejně jako nekonečné vysvětlování právnické a makléřské hantýrky a bohužel je tu i častý nešvar protahovaného konce. Nejvíc mi však v druhé půlce vadili zcela totožné dialogy z první poloviny. Proto nízké hodnocení

jasmína
17.06.2019 3 z 5

Takový průměr.... napínavé jen uprostřed a ke konci...... s jinýma detektivkama těžko srovnat. Dočetla jsem, ale bylo mi líto knihy nechat, když jsem byla už na sté straně, ale přiznávám, sem tam jsem musela přeskakovat..

peitho.1
25.11.2018 4 z 5

Celkem povedený thriller. Dobře se čte a ruzzuzlení není špatné, i když je odhaleno na můj vkus příliš brzy. Výtku bych měla k motivu, který mi moc nesedí k charakteru dané postavy. Celkově nejde o špatný kousek, i když jsem v rámci tohoto žánru četla i lepší knihy.

Danago
03.09.2018 3 z 5

Elle pátrá po zmizelé sestře Charlotte. K jejímu nalezení může pomoct Charlottin rozepsaný román, ve kterém se odráží její skutečný život a kterákoli z postav mužů-milenců může být zapletena do jejího zmizení.
Za mě to nebylo vůbec špatné čtení, ale ani nic, co by vzalo dech.

Autorovy knížky

Adam Mitzner
americká, 1964
2018  70%S naprostou jistotou

Kniha S naprostou jistotou je v

Přečtených36x
Knihotéce98x
Chystám se číst37x
Chci si koupit2x