S láskou tě nenávidím

S láskou tě nenávidím https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521811/bmid_s-laskou-te-nenavidim-64ee008b479d4.jpg 4 61 10

Tohle léto bude pořádně horké! Neodolatelná romance z ulic Londýna. Lucy Evansová se stěhuje do Londýna, kde ji čeká vysněné univerzitní studium. Když se v parku setká s nebezpečně pohledným a nesnesitelně arogantním Thomasem, zadoufá, že už ho nikdy neuvidí. Jenže osud má zvláštní smysl pro humor – Thomas se totiž nečekaně stane nedílnou součástí jejích dní. A tak začíná série bouřlivých střetnutí, během nichž se hranice mezi láskou a nenávistí rozpouští jak kostka ledu v letním drinku. Pustí si jeden druhého k tělu, nebo zůstanou nepřáteli na život a na smrt?... celý text

Přidat komentář

Nuttelka
10.04.2024 4 z 5

Je pravda, že tu máme hodně tradičních klišé, ale nemůžu popřít, že je kniha opravdu čtivá :-) I když mě chování hlavních postav dost rozčilovalo :-)) Thomas na svůj věk chování "pobuše", Lucy se vlastně na svůj věk i tak chovala, hlavně, když vyplynulo v poslední třetině, čím se Thomas živí.. dost mě iritovalo oslovení "baby" a že si to rozdávali úplně všude kde mohli a i tak na to nikdo nepřišel, no nevím nevím :-))) Ale jo, jako prvotina dobré..

Majuš333
17.03.2024 3 z 5

Milý priemer v tomto žánri...


monika0181
02.03.2024 5 z 5

Zajímavé rychlé čtení.
Moc se mi líbily Thomasovy komentáře v knize. Jsou vtipné, knihu tím pozdvihují.
Je to příběh plný zápletek, zvratů.
Krásná oddechová romance.

pavlikova9332
13.02.2024 5 z 5

Moc pěkné nechybí humor, napětí láska ani šťastně až do smrtí

mi-nul-o
12.02.2024 2 z 5

(SPOILER) Dala jsem to do strany 125, když jedna dvojice souložila v chatce a druhá - "jsi tak nádherně vlhká" - Ne, děkuji, erotickou literaturu nemusím.
Ale jinak je to pohádka, naivní a jednoduchá.

evineckY
09.02.2024 4 z 5

Je to moc pěkná, fiktivní, až pohádková romance.

MAU256
06.02.2024 4 z 5

Krásné, romantické, s malou zápletkou, možná moc krátké, protože se nešlo odtrhnout a najednou byl konec. Tom byl ze začátku na pěst, ale když se odhalilo, co se mu přihodilo, dalo se to pochopit. Lucy a Kate byly dokonalé. Určitě stojí za přečtení.

Andrejka91
06.01.2024 5 z 5

Když jsem se koukla, kolik má kniha stran, říkala jsem si, že to bude krátká, tuctová oddechovka, kde nebudu muset přemýšlet.

To jsem se ale šeredně spletla.

Kniha je sice krátká, ale nadupaná dějem se zátlepkami, které mě udržovaly v napětí. Moc mě čtení bavilo a nenašla bych postavu která by mi nebyla sympatická.

A na konci jsem zjistila, že autorka knihy je z Česka, tak to je pro mě další bonus.

Nemám co vytknout a líbilo by se mi i pokračování.

Books_by_Dee
13.12.2023 4 z 5

3.75 z 5
V první řadě chci poděkovat samotné autorce @aka_lucy_harris za zaslání knihy k recenzi.

Začnu asi takhle, ano je tam pár klišé a je tam pár věcí, které mě nesedly, ale přesto jsem si čtení nesmírně užila a jsem ráda, že je tady další skvělá česká autorka, která se nebojí napsat pořádný SMUT scény a používá věci, tak jak se nazývají. Ženská nemá broskvičku a chlap klacek.

Na začátku čtení se ocitáme v Londýně , kam se Lucy přestěhovala se svojí sestrou. Začíná pracovat jako chůva pro jednu rodinu. Hned první ráno, kdy vyjede do ulic Londýna potkává kolosálního kreténa Thomase (trochu mě vadilo, že tohle oslovení se objevovalo v knížce velmi často). Náhoda je ale svede znovu dohromady a víc a víc ji to k němu přitahuje.

Příjemnou složkou při čtení jsem brala děti, které Lucy hlídala. Možná je autorka tak často nemusela nazývat spratkama, ale na druhou stranu já dělala au-pair jak v Americe, tak v Anglii a asi jsem párkrát ve své hlavě svoje „zlatíčka“ takhle taky nazvala.

Knížka je plná skvělých SMUT scén. Opravdu několikrát jsem se pozastavila při čtení a říkala si „Uuuu..to je pořádně sexy“. Občas některé věty, které vycházely z Thomasových úst. Thomase jsem si zamilovala docela rychle, jen zase malý mínus jsem cítila, že bylo psáno, že je mu 36 let, já spíš měla pocit, že je mu tak o 10 méně.

Často jsem se při čtení ptala sama sebe třeba – proč tam musí být Matt? Proč Sarah nechce, aby byli spolu? A pak jsem si vždycky jen řekla - Jo aha, tak proto. obzvlášť u Sarah, to bylo spíše jako – Jo ty vole, proto To byl skvělý zvrat (jen mě štvalo, že si to mezi sebou lépe nevykomunikovali, proč ji to prostě neřekl, stejně by ho tam našla)

Závěrem chci říct, že mě se knížka opravdu líbila, obzvlášť vzhledem k tomu, že je to Lucy první knížka a opravdu doufám, že se dočkáme nějakého dalšího jejího SMUTÍČKU.

knihomolkaJani
23.11.2023 5 z 5

4,5 z 5
Na začátku čtení jsem s příběhem asi trochu bojovala, ale naštěstí to netrvalo moc dlouho. Epilog a první kapitola jsou napsané trochu více familiárně a rádoby vtipně (ano, je to vtipné, ale v celé knize bych tento styl asi nesnesla..) Chápu autorku, že své čtenáře potřebovala uvést do děje, ale až zhruba 2-3 kapitola se mi četly dobře. Kapitoly zde nejsou klasicky značeny čísly, mají pouze názvy.
.
Obálka knihy je nádherná i když hlavním hrdinům velmi daleko.. Celý příběh je psán v ich-formě a vypráví nám ho hlavní hrdinka Lucy. První setkání Lucy a Thomase je ve stylu "Nafoukaný běžec" a "Rozpláclá dáma"  Jejich životní osudy vám nebudu prozrazovat, abych vám nekazila překvapení, ale je to mnohem víc zamotané, než se zdá.. Hlavní hrdiny od sebe dělí poměrně veliký věkový rozdíl, ale krom zmínky to téměř nepoznáte.
Moc mě bavilo, že to opravdu nedostali zadarmo a i zdánlivě nepochopitelné věci se nakonec hezky vysvětlily.
Lucy pracuje jako chůva a její vztah k dětem byl nádherný, i když i oni si k sobě museli najít cestu... 
.
"Když se nedíváte, sleduje vás, jako byste byla hvězdou, co pro něj spadla z nebe. Jako byste se měla za chvíli vypařit a jeho svět skončit."
.
Vyzdvihnout musím i vedlejší postavy a to například její sestru a budoucího přítele, bez nich by to určitě nebylo ono..
.
Milé překvapení je i protkání příběhu textovými bublinami, jen by mohly být světlejší, text je ve tmavých velmi špatně čitelný!
.
Kniha je plná vtipu, lásky, pochopení, sounáležitosti, ale i těžkých rozhodnutí, obětování se a vzájemného porozumění.
.
Knihu S láskou tě nenávidím Vám opravdu mohu doporučit jako nenáročnou, ale velmi překvapivou romantickou jednohubku. Nesuďte knihu podle prvních kapitol!
.
"Nesmíš věřit všemu, co ti říkají lidi, kterým na tobě ve skutečnosti nezáleží."

Štítky knihy

milostné romány romantika české romány romány pro ženy

Autorovy knížky

Lucy Harris (p)
česká
2023  78%S láskou tě nenávidím

Kniha S láskou tě nenávidím je v

Právě čtených1x
Přečtených68x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených2x
Knihotéce84x
Chystám se číst90x
Chci si koupit31x
dalších seznamech5x