Rum

Rum https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/417741/bmid_rum-E9W-417741.jpg 5 8 3

Rum je čosi viac ako len liehovina – je to životný pocit. Tekuté zlato Karibiku nielen ochucuje exotické koktaily a longdrinky, ale dozreté v drevených sudoch poskytuje obdivovateľom a pôžitkárom číru radosť. Táto atraktívna príručka vás zoznámi s napínavou históriou destilátov z cukrovej trstiny, objasní ich výrobu, prinesie najlepšie recepty na klasické aj moderné miešané nápoje z rumu a predstaví 50 najvýznamnejších značiek rumu z najznámejších svetových liehovarov. A určite zaujme nielen znalcov... celý text

Přidat komentář

ŘíkejmiMacku
07.04.2022 5 z 5

Není rum - není šturm! Rum je mléko hrdinů! Ale pouze ten kubánský z cukrové třtiny, ne ty české patoky z brambor.

Selve
11.03.2021 5 z 5

Fajn kniha, doporučuji jako dárek pro milovníky rumů, kteří se chtějí o svém oblíbeném nápoji dozvědět něco více. Sám jsem knihu přečetl a rád se k ní občas vracím i se sklenkou dobrého rumu ;)


francouz
05.03.2020 4 z 5

Přiznám se tuto knížku jsem dostal k Vánocům od dětí, prý je to o moc lepší než kdyby mě dali opět nějakou flašku rumu.
No určitě mají pravdu. Né, že bych byl nějaký alkoholik závislý na flašce rumu, to co mám doma jsou flašky na speciální příležitosti.
No a není nic lepšího k tomu co návštěvě nalejete říci ještě nějaký příběh. Ano příběh o historii, zprácování nebo přímo o oblasti kde ten či onen rum byl vyroben, nebo snad vytvořen?
najdete zde spoustu zajímavostí, a jestli patříte k těm, co občas nepohrdnou sklenkou velmi jemného, vonavého doušku, tak je to určitě i kniha pro Vás.

Autorovy knížky

2017  93%Rum

Kniha Rum je v

Přečtených7x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce10x
Chystám se číst5x
Chci si koupit8x
dalších seznamech2x