Rum

Rum https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/339527/mid_rum-103-339527.jpg 5 8 3

Rum není jen alkohol – je to životní styl! Tekuté zlato Karibiku dokáže roztančit chuťové pohárky a rozproudit zábavu. Kniha plná profilů jednotlivých značek rumu vám přináší zajímavosti z historie tohoto destilátu, stejně jako 50 koktejlů, které vám ukážou nekonečné možnosti využití jeho kořenitého základu. Objevte nekonečné možnosti rumu a otevře se vám nový svět.... celý text

Přidat komentář

ŘíkejmiMacku
07.04.2022 5 z 5

Není rum - není šturm! Rum je mléko hrdinů! Ale pouze ten kubánský z cukrové třtiny, ne ty české patoky z brambor.

Selve
11.03.2021 5 z 5

Fajn kniha, doporučuji jako dárek pro milovníky rumů, kteří se chtějí o svém oblíbeném nápoji dozvědět něco více. Sám jsem knihu přečetl a rád se k ní občas vracím i se sklenkou dobrého rumu ;)


francouz
05.03.2020 4 z 5

Přiznám se tuto knížku jsem dostal k Vánocům od dětí, prý je to o moc lepší než kdyby mě dali opět nějakou flašku rumu.
No určitě mají pravdu. Né, že bych byl nějaký alkoholik závislý na flašce rumu, to co mám doma jsou flašky na speciální příležitosti.
No a není nic lepšího k tomu co návštěvě nalejete říci ještě nějaký příběh. Ano příběh o historii, zprácování nebo přímo o oblasti kde ten či onen rum byl vyroben, nebo snad vytvořen?
najdete zde spoustu zajímavostí, a jestli patříte k těm, co občas nepohrdnou sklenkou velmi jemného, vonavého doušku, tak je to určitě i kniha pro Vás.

Autorovy knížky

2017  93%Rum