Rozvoj mentální kondice

Rozvoj mentální kondice https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512653/bmid_rozvoj-mentalni-kondice-uIU-512653.png 2 3 3

Další kniha z úspěšné autorčiny řady cvičení na každý den v roce. Soubor krátkých úkolů pro ty, kteří si chtějí procvičovat mentální kondici a denně zaměstnávat mozek, ale nevyhovují jim dlouhé aktivity na celou stránku. Střídají se různé typy cvičení, která částečně pracují se zeměpisnými a přírodovědnými reáliemi. Tento díl je navíc zacílen na rozvoj a produkci v oblasti verbální kreativity.... celý text

Přidat komentář

vladku
11.09.2023

Knihu jsem si pořídil naslepo. Pokud máte faktografické znalosti názvu států, měst, hor, řek, rostlin, budete mít velkou výhodu. Mentální cvičení jsou v podání této knihy především písmenkové hrátky, přesmyčky, vzpomínání na slova splňující nějaké podmínky apod. Proč ne, jen holt mentální trénink znamená i nějakou formu učení se názvů výše zmíněných objektů.

135evik
17.03.2023 2 z 5

Je to strašně jednoduché, asi je kniha určená pro žáky ZŠ a nejsem cílová skupina. Jak psala přede mnou ava.s, cena neodpovídá obsahu, i v křížovkářském časopisu si člověk více zaluští a zapřemýšlí.


ava.s
16.03.2023 1 z 5

Jakákoliv kniha křížovek či sudoku za pár korun je lepší investice...i blbá hra na telefonu asi splní stejný účel a zadarmo. Za mě bohužel úplně zbytečná publikace.