Panorama lidského těla

Panorama lidského těla https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/402999/bmid_panorama-lidskeho-tela-d0M-402999.png 5 4 2

Rozkládačky série

Kniha s rozložitelnými stránkami slovem i obrazem seznamuje čtenáře s lidským tělem, jeho funkcemi a schopnostmi i s hygienickými zásadami. Prostřednictvím QR kódu pak získá přístup k doplňujícím videím.

Přidat komentář

Bustedka
14.02.2020 5 z 5

Výborná kniha. Budu se opakovat z ostatních knih. Ale obrovské plus za formát, který umí zaujmout za interaktivitu, která nečtenáře nadchne. Spousta zajímavých informací. A opravdu se jedná o zajímavosti, které spíš navodí další otázky. Žádné poučky z učebnice. Krásná grafika. Jednotná a krásně barevná.
A nejlepší věta? "Pro zplození dítěte musí tatínek zasunout svého pindíka do maminčiny pipinky, a to zafunguje podobně jako rampa pro start rakety"

milamarus
29.05.2019 5 z 5

První rozkládačka, kterou jsem v knihovně popadla. Nemám, co bych jí vytkla. Jí ne! Vytýkat můžu jen sobě. Zvlášť když přijde řeč na cukry, tuky, sůl a vodu (viz kapitola: zažívání). Ta je strhující i po grafické stránce. // Kdybych měla klobouk, smeknu. A jdu se na další díly.